Κλήσεις και SMS με ελάχιστο σήμα από την Cosmote

Deasy @ 08.03.2017
Κλήσεις και SMS με ελάχιστο σήμα από την Cosmote

Tη δυνατότητα λήψης αλλά και πραγματοποίησης κλήσης και SMS, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία ξεκινούν να έχουν οι συνδρομητές της Cosmote, μέσω της νέας υπηρεσίας Cosmote WiFi Calling. Όπως παραπέμπει το όνομα της υπηρεσίας, οι συνδρομητές της εταιρείας, όταν βρίσκονται σε κλειστό ή άλλο χώρο με περιορισμένο σήμα 4G, μπορούν να δρομολογούν τις κλήσεις ή τα μηνύματά τους μέσω οποιουδήποτε WiFi δικτύου, ανεξάρτητα από τον πάροχο και τον κάτοχό του. H δρομολόγηση των κλήσεων και SMS γίνεται αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται ο συνδρομητής να προχωρήσει σε κάποια ενέργεια από την πλευρά του.

H νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, αφορά τους πελάτες της εταιρείας που είναι εγγεγραμμένοι σε 4G σύνδεση. Η υπηρεσία θα είναι αρχικά διαθέσιμη για συσκευές Samsung Galaxy S7 & Samsung Galaxy S7 Edge σε πελάτες συμβολαίου, ενώ σύντομα θα επεκταθεί σε ακόμα περισσότερες συσκευές και συνδρομητές.

H υπηρεσία Cosmote WiFi Calling ενσωματώνει τις τεχνολογίες Voice over WiFi και Voice over LTE και μαζί όλα τα οφέλη της IP τηλεφωνίας μέσω κινητού δικτύου. Οι τεχνολογίες αυτές προσφέρουν, μεταξύ άλλων, ταχύτερη επικοινωνία, καλύτερη ποιότητα ήχου και μείωση κατανάλωσης ενέργειας της μπαταρίας.

COSMOTE WIFI CALLING,WiFi,ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ,SMS,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home