Το πρώτο SMS παγκοσμίως θα πουληθεί ως NFT

Το πρώτο SMS παγκοσμίως θα πουληθεί ως NFT

To πρώτο SMS στην ιστορία της κινητής τηλεφωνίας αναμένεται να δημοπρατηθεί αύριο με τη μορφή NFT, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Vodafone, σηματοδοτώντας και την πρώτη κίνηση του μεγάλου τηλεπικοινωνιακού ομίλου στο συγκεκριμένο πεδίο. 

Πρόκειται για την ευχή «Καλά Χριστούγεννα» που έλαβε τέτοια εποχή το 1992 ένας συνεργάτης της Vodafone με το όνομα Ρίτσαρντ Τζέρβις. Η πώληση θα γίνει από τον οίκο Aguttes στη Γαλλία και ο αγοραστής θα πληρώσει σε Ether (Ethereum), το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα μετά το Bitcoin.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ίδιου του οίκου, τα έσοδα αναμένεται να κυμανθούν από 100.000 έως 200.000 ευρώ (περίπου 113.000 - 226.000 δολάρια). Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε η Vodafone, θα διατεθούν στην υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR).

«Μέσα από αυτόν τον συνδυασμό πρωτοποριακής τεχνολογίας και κινήματος για κοινωνικό καλό, η Ύπατη Αρμοστεία μπορεί να συνεχίσει να βοηθά τους πρόσφυγες και τους ανθρώπους που έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν το σπίτι τους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους και να χτίσουν καλύτερο μέλλoν" επισήμαναν εκπρόσωποι της εταιρείας.

VODAFONE,NFT,SMS,VODAFONE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home