Η Cloudbiz μετονομάζεται σε Qivos και στρέφεται σε Ευρώπη και Ασία

Deasy @ 07.03.2017
Η Cloudbiz μετονομάζεται σε Qivos και στρέφεται σε Ευρώπη και Ασία

Σημαντικά αποτελέσματα κατέγραψε η Cloudbiz, το marketing technology agency και μέλος του Ομίλου FF Group στη διάρκεια του 2016, σημειώνοντας αύξηση  32,3% στον κύκλο εργασιών, ενισχύοντας σημαντικά τη βάση των εγγεγραμμένων μελών, η οποία σήμερα μετράει περισσότερα από 4 εκατομμύρια μέλη.

Η εταιρεία διαθέτει παρουσία σε 10 χώρες και το 2016 η εταιρεία προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο FF Group, με στόχο την περαιτέρω επέκτασή της σε νέες αγορές του εξωτερικού. Ήδη από τον Ιανουάριο του 2017 η εταιρεία διαθέτει φυσική παρουσία στο Λονδίνο προσφέροντας υπηρεσίες CRM/Loyalty και e-commerce, ενώ το δεύτερο εξάμηνο του 2017 η εταιρεία σκοπεύει να έχει φυσική παρουσία και στο  Χονγκ Κονγκ, με τους ανθρώπους της εταιρείας να εκτιμούν ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς, οι δραστηριότητές της στο εξωτερικό θα αντιπροσωπεύουν το 50% του συνολικού τζίρου της εταιρείας.

Παράλληλα, με στόχο να παρέχει ανταγωνιστικές e-commerce υπηρεσίες, η εταιρεία στην αρχή του έτους ξεκίνησε στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία Salesforce Commerce cloud, κορυφαία εταιρεία στον τομέα των e-commerce και digital υπηρεσιών για εκατοντάδες brands του λιανεμπορίου παγκοσμίως καθώς και με την εταιρεία Emarsys, κορυφαίο πάροχο λογισμικού αυτοματοποίησης στον τομέα του marketing για το λιανικό και ηλεκτρονικό εμπόριο. Ταυτόχρονα με τα παραπάνω έρχεται και η μετονομασία της εταιρείας σε Qivos.

Σήμερα το ανθρώπινο δυναμικό της Qivos ανέρχεται σε περισσότερα από 50 άτομα, με στόχο το 2018, οι εργαζόμενοι της εταιρείας να ξεπεράσουν τους 80.

QIVOS,CLOUDBIZ,E-COMMERCE,MARKETING,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home