Σημαντική μεταγραφή για το Facebook

Deasy @ 26.01.2017
Σημαντική μεταγραφή για το Facebook

Όσοι ασχολούμαστε με το… ποδόσφαιρο συνηθίζουμε να λέμε ότι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου απουσιάζουν τα μεγάλα ονόματα. Κάτι που δεν ισχύει για τον κόσμο των επιχειρήσεων, οι οποίες μπορούν ανά πάσα στιγμή να «ψαρέψουν» καλά ονόματα από την αγορά. Σε μια τέτοια πολύ σημαντική… μεταγραφή προχώρησε το Facebook, το οποίο ανακοίνωσε χθες, μέσω του επικεφαλή του, Mark Zuckerberg, ότι εντάσσει στο δυναμικό του τον Hugo Barra, μέχρι πρώτινος αντιπρόεδρο υπεύθυνο για την ανάπτυξη σε αγορές εκτός Κίνας της Xiaomi.

Ο κ. Barra, που προηγουμένως είχε περάσει και από την Google, ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες ότι αποχωρεί από την Xiaomi μετά από 3,5 χρόνια στα οποία την βοήθησε να αναπτυχθεί σε διεθνείς αγορές, κυρίως εντός Ασίας αλλά και στην Λατινική Αμερική (και λίγο στην Ευρώπη).

Όπως έγινε γνωστό, στο Facebook θα αναλάβει τη θέση του επικεφαλή του τομέα που δραστηριοποιείται με την εικονική πραγματικότητα, τεχνολογία για την οποία το Facebook τρέφει ιδιαίτερες προσδοκίες, θεωρώντας ότι στο μέλλον θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό τμήμα της εταιρείας.

XIAOMI,ΣΤΕΛΕΧΗ,VIRTUAL REALITY,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home