Η χαρά του gamer είναι αυτές τις μέρες τα Public

Εντυπωσιακές προσφορές στο χώρο του gaming από τα καταστήματα.

Deasy @ 21.11.2016
Η χαρά του gamer είναι αυτές τις μέρες τα Public

Το 'Black Friday' φέρνουν τέσσερις μέρες νωρίτερα τα καταστήματα Public, τα οποία άνοιξαν από σήμερα το χορό των προσφορών που επιτάσσει ο διεθνής θεσμός. Οι προσφορές που ήδη προσφέρουν τα καταστήματα αφορούν το gaming και συγκεκριμένα τις πιο γνωστές παιχνιδοκονσόλες της αγοράς αλλά και άλλα προϊόντα που διατίθενται με έκπτωση έως και 50% μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Συγκεκριμένα, τα καταστήματα προσφέρουν ήδη το Playstation 4 Slim σε πακέτο με δύο παιχνίδια, Call of duty και Uncharted 4, στην τιμή των 299 ευρώ (κέρδος δηλαδή 140 ευρώ για τον καταναλωτή). Η πιο εντυπωσιακή προσφορά των καταστημάτων είναι το πακέτο Xbox One 1TB, με το παιχνίδι Gears of War 4, το οποίο διατίθεται αυτές τις ημέρες μόλις στα 199 ευρώ, τιμή που ακόμα και στο εξωτερικό, είναι δύσκολο να βρεις αυτήν την περίοδο. Η προσφορά ξεκινάει από αύριο, Τρίτη 22 Νοεμβρίου. Τέλος, οι προσφορές συνεχίζονται με τα ζευγάρια ακουστικών Turtle Beach, επίσης για gamers, που διατίθενται από χθες με έκπτωση 50%.

Οι προσφορές των καταστημάτων Public αναμένεται να εμπλουτιστούν μέσα στις επόμενες ημέρες και όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία του Black Friday, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ,BLACK FRIDAY,PUBLIC,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home