Μια μοναδική έκθεση τεχνολογίας στο The Mall Athens από τον Κωτσόβολο

Deasy @ 01.11.2016
Μια μοναδική έκθεση τεχνολογίας στο The Mall Athens από τον Κωτσόβολο

Περισσότερες από 120 συσκευές προηγμένης τεχνολογίας περιλαμβάνει η έκθεση τεχνολογίας “Thanks to Tech” από τον Κωτσόβολο που φιλοξενείται στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου, The Mall Athens.

Η έκθεση προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να δει από κοντά τι του προσφέρει η πιο σύγχρονη τεχνολογία σε όλη τη γκάμα των ηλεκτρονικών συσκευών (από πλυντήρια και ψυγεία, οικοσυσκευές, τηλεοράσεις, προϊόντα πληροφορικής κ.λπ.) καθώς επίσης και τι του επιφυλάσσει στο σύντομο μέλλον.

Ειδικότερα, η έκθεση “Thanks to Tech” φιλοξενεί και αρκετές δεκάδες προϊόντων που παρουσιάστηκαν στην διεθνή έκθεση IFA στο Βερολίνο και τα οποία δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα όχι μόνο στην ελληνική αλλά και την ευρωπαϊκή αγορά. Έτσι το κοινό έχει την ευχέρεια να αποκτήσει μια καλή εικόνα και για το τι αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά.

Ψυγείο που αναγνωρίζει ότι ο χρήστης πλησιάζει και ανοίγει κάποιο ντουλάπι μόνο του ή με δυνατότητα προσωπικής παραμετροποίησης για το ποιοι χώροι θα χρησιμοποιούνται για ψύξη και κατάψυξη, τηλεόραση με μαγνητικό υπόστρωμα που μπορεί να «σταθεί» στον τοίχο σαν απλή ταπετσαρία ή διπλής όψης που επιτρέπει την ταυτόχρονη παρακολούθηση διαφορετικού περιεχομένου, επιδαπέδιοι αποροφητήρες, ενσωματωμένοι στην ηλεκτρική κουζίνα, μικροσυσκευές με εξελιγμένα χαρακτηριστικά, VR headsets, συσκευές Internet of Things ready, είναι μόνο μερικά από εκείνα τα προϊόντα που μπορεί να δει κάποιος στην έκθεση. Τέλος, οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν την πλατφόρμα του Kode, της πρώτης e-learning πλατφόρμας εκμάθησης κώδικα στα Ελληνικά, που δημιουργήθηκε από την Κωτσόβολος σε συνεργασία με το BCA College.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή για δύο συνεχόμενα τριήμερα: 4-5-6 Νοεμβρίου και 11-12-13 Νοεμβρίου.

ΕΚΘΕΣΗ,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home