Διέρρευσαν τα νέα smartphones της Google

Deasy @ 03.10.2016
Διέρρευσαν τα νέα smartphones της Google
To νέο smartphone της Google, όπως εμφανίστηκε στο site αγγλικής εταιρείας.

Το μενού της προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου της Google για αύριο είχε ως κύριο πιάτο τα δύο νέα τηλέφωνα της εταιρείας, το Pixel και το Pixel XL, που έρχονται να αντικαταστήσουν τη σειρά Nexus που γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Εδώ και αρκετές ημέρες κάποια από τα χαρακτηριστικά των συσκευών είχαν γίνει γνωστά μέσα από το γνωστό παιχνίδι των διαρροών (μεταξύ των οποίων και το όνομα) ωστόσο χθες ήταν η σειρά της αγγλικής αλυσίδας καταστημάτων  Carphone Warehouse, η οποία δεν άφησε σχεδόν τίποτα κρυφό για την αυριανή συνέντευξη Τύπου.

Όπως λοιπόν εντοπίστηκε πρώτα από όλους από το 9to5google.com, χθες και για αρκετή ώρα είχαν ανέβει στο site της αγγλικής εταιρείας οι σχετικές σελίδες των δύο μοντέλων (οι οποίες λογικά θα έπρεπε να ανέβουν αμέσως μετά τις επίσημες ανακοινώσεις) δίνοντας μας μια πλήρη εικόνα για τα νέα smartphones.

Αρχικά, οι φωτογραφίες των δύο νέων συσκευών οδηγούν αρκετούς στο συμπέρασμα ότι είναι προϊόν συνεργασίας της εταιρείας με την HTC, αφού οι σχεδιαστικές τους γραμμές παραπέμπουν στο design του HTC 10. Μια τέτοια υπόθεση ενδεχομένως να έχει ισχυρή βάση καθώς αν πάμε πίσω στο πρώτο Nexus τηλέφωνο και αυτό τότε ήταν κατασκευασμένο από την ταϊβανέζικη εταιρεία. Το Pixel διαθέτει οθόνη 5 ιντσών, ενώ το Pixel XL 5,5 ίντσες. Η διαφορά μεταξύ των δύο δεν περιορίζεται μόνο στο μέγεθος αλλά επεκτείνεται και στην ανάλυσή τους, αφού η οθόνη του «μικρού» είναι full HD στα 1080p, ενώ το Pixel XL ανεβαίνει στα 1440x2560 pixels. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι δύο συσκευές διαθέτουν τον καινούριο επεξεργαστή Snapdragon 821, μνήμη RAM στα 4GB, κύρια κάμερα ανάλυσης 12ΜΡ και μπροστινή 8ΜΡ, αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος και δυνατότητα επιλογής ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου ανάμεσα στα 32GB και τα 128GB. Λόγω της διαφοράς μεγέθους μεταξύ τους, το μεγαλύτερο Pixel XL έρχεται και με μεγαλύτερη μπαταρία, χωρητικότητας 3.450mAh (η μπαταρία του Pixel “περιορίζεται” στα 2.770mAh).

Οι τιμές δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, ωστόσο οι φήμες κάνουν λόγο ότι θα ξεκινούν από τα 650 δολάρια.

GOOGLE PIXEL,GOOGLE PIXEL XL,SMARTPHONES,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home