Νέο Apple TV

Deasy @ 01.09.2010
Νέο Apple TV

Στην αναμενόμενη ανακοίνωση της ανανέωσης της υπηρεσίας Apple TV προχώρησε η αμερικάνικη εταιρεία, σήμερα στο Σαν Φραντσίσκο. Το νέο Apple TV, όπως αναφέρει η ίδια η Apple, προσφέρει το απλούστερο τρόπο για να παρακολουθήσει ο χρήστης σε high definition τόσο τις αγαπημένες του σειρές όσο και μια μεγάλη συλλογή από ταινίες, σε τιμές που ξεκινούν από τα 0,99 σεντς έως και τα 4,99 δολάρια για ταινίες πρώτης προβολής.

Ειδικότερα, η συλλογή που διαθέτει το Apple TV προσφέρει την επιλογή ανάμεσα σε 7.000 ταινίες, οι 3.400 εκ των οποίων προσφέρονται σε high definition (ταινίες πρώτης προβολής θα λανσάρονται ταυτόχρονα με τη στιγμή που θα βγαίνουν σε DVD) ενώ όσον αφορά τις σειρές, η γκάμα περιλαμβάνει σίριαλ από το ABC, ABC Family, Fox, Disney Channel και BBC America. Η τιμή ενοικίασης των επεισοδίων των τελευταίων είναι 0,99 σεντς και ο χρήστης έχει στη διάθεσή του 30 μέρες για να ξεκινήσει να τα βλέπει και 48 ώρες ακολούθως για να τα ολοκληρώσει.

Επιπρόσθετα, μέσω του Apple TV, ο χρήστης αποκτά πρόσβαση σε περιεχόμενο των υπηρεσιών Netflix, YouTube, Flickr και MobileMe, καθώς επίσης και τη δυνατότητα να απολαύσει μουσική, βίντεο και slide shows των φωτογραφιών του από την τηλεόραση.

 

*Η χρήση του νέου Apple TV δεν προϋποθέτει την κατοχή υπολογιστών Mac, αφού είναι συμβατή και με τα PC, ενώ οι τιμές ενοικίασης αφορούν τη διάθεση της υπηρεσίας στις ΗΠΑ, καθώς τιμολογιακή πολιτική για τις υπόλοιπες χώρες δεν ανακοινώθηκε.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home