Το PlayStation VR τον Οκτώβρη στην Ελλάδα

Deasy @ 20.05.2016
Το PlayStation VR τον Οκτώβρη στην Ελλάδα

Ταυτόχρονα με τις μεγάλες αγορές του εξωτερικού θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα το νέο PlayStation VR, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Sony. Ειδικότερα, η νέα συσκευή εικονικής πραγματικότητας θα βρίσκεται στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων τον ερχόμενο Οκτώβρη, παράλληλα με το λανσάρισμά του σε Ιαπωνία, Βορεια Αμερική, Ευρώπη και Ασία.

Όταν κυκλοφορήσει το PS VR τον Οκτώβριο του 2016 οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μεταξύ πολυάριθμων κορυφαίων τίτλων. Η συλλογή των διαθέσιμων games θα επεκτείνεται διαρκώς στο άμεσο μέλλον, με δεδομένο ότι η κοινότητα των developers και εκδοτών παιχνιδιών έχει εκφράσει την πλήρη υποστήριξή της (ήδη, 230 κορυφαίες εταιρείες παραγωγής και ανεξάρτητα στούντιο έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα ανάπτυξης τίτλων για το PlayStation VR). Μέχρι τα τέλη του έτους θα είναι διαθέσιμα περισσότερα από 50 παιχνίδια, όπως τα: Eagle Flight (Ubisoft Entertainment), EVE: Valkyrie (CCP Games), Headmaster (Frame Interactive), Rez Infinite (Enhance Games), Wayward Sky (Uber Entertainment), RIGS: Mechanized Combat League, Tumble VR, Until Dawn: Rush of Blood και PlayStationVR WORLDS (SCE WWS). Επιπλέον, το THE PLAYROOM VR των SCE WWS θα είναι διαθέσιμο από το PlayStationStore σε όλους τους κατόχους του PS VR, ταυτόχρονα με το λανσάρισμα του συστήματος. 

Τα σύστημα διαθέτει επίσης τη λειτουργία Cinematic, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν ευρεία γκάμα περιεχομένου (παιχνίδια, βίντεο και μια ποικιλία λειτουργιών του PS4 όπως το Share Play και το Live του PlayStation) σε μια μεγάλη εικονική οθόνη(διαγωνίου έως 225 ίντσες), ενώ φορούν το headset.  Οι χρήστες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν βίντεο και φωτογραφίες 360 μοιρών, τις οποίες καταγράφουν με συσκευές όπως οι πολυκατευθυντικές κάμερες στο PS VR μέσω του PS4 Media Player. 

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home