Πέντε χρόνια από το θάνατο του Osama Bin Laden και η CIA το «γιορτάζει» στο Twitter

Deasy @ 02.05.2016
Πέντε χρόνια από το θάνατο του Osama Bin Laden και η CIA το «γιορτάζει» στο Twitter

Πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν από την επιχείρηση εντοπισμού και θανάτου του Osama Bin Laden στο Πακιστάν και ο λογαριασμός της CIA στο Twitter θεώρησε ότι θα έπρεπε να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη επέτειο.

 

Για επτά περίπου ώρες (όση ήταν η διάρκεια της επιχείρησης) από το λογαριασμό της μυστικής υπηρεσίας των ΗΠΑ ανέβαιναν tweets περιγράφοντας τις εξελίξεις (από τη δική της σκοπιά) σαν να συνέβαινε σε πραγματικό χρόνο.

Η κίνηση της CIA δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι στα σχόλια τους ασκούν κριτική στην αμερικάνικη υπηρεσία για την (επικοινωνιακή) κίνησή της στα social media.

Ως ένα είδος απάντησης στην κριτική, εκπρόσωπος της υπηρεσίας με δηλώσεις του στο ABC ανέφερε ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και η κίνηση είχε ως στόχο να αποδώσει τιμές σε εκείνους που συνετέλεσαν στην εφαρμογή της.

Για όσους δεν παρακολουθούν το λογαριασμό της CIA στο Twitter, υπήρξαν αρκετές άλλες περιπτώσεις στις οποίες ανακαλεί ιστορικά γεγονότα του παρελθόντος.

CIA,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home