Αλλαγές στο timeline του Twitter

Deasy @ 10.02.2016
Αλλαγές στο timeline του Twitter
Φωτογραφία: Anthony Quintano (Flickr)

Ανακοινώθηκε η ανανέωση του timeline του Twitter, ένα ζήτημα που σήκωσε αρκετή σκόνη την προηγούμενη εβδομάδα, με τη φημολογία να έχει φουντώσει. Στην παρούσα φάση οι αλλαγές είναι προαιρετικές, επιτρέποντας στους χρήστες τη δυνατότητα να αποφασίσουν αν επιθυμούν ή όχι το νέο τρόπο εμφάνισης των tweets, όμως πολύ σύντομα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, θα εφαρμόζονται αυτόματα.

Ειδικότερα, η ανανέωση σχετίζεται με την εμφάνιση σημαντικών tweets στο πάνω μέρος του timeline που έχασε ο χρήστης από την προηγούμενη φορά που ήταν online. Η εμφάνισή τους θα σχετίζεται με την προηγούμενη δραστηριότητα του χρήστη και τα tweets θα προέρχονται αποκλειστικά από λογαριασμούς που ακολουθεί ο χρήστης.

Οι χρήστες που θέλουν να ενεργοποιήσουν από σήμερα το νέο χαρακτηριστικό μπορούν να το κάνουν μέσα από τις ρυθμίσεις. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, οι αλλαγές θα εφαρμοστούν αυτόματα σε όλους τους λογαριασμούς αφήνοντας όμως το περιθώριο να επιλέξουν (επίσης μέσα από το μενού των ρυθμίσεων) την επιστροφή τους στο σημερινό timeline.

TWEETS,TIMELINE,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home