Σε εφαρμογή η νέα ενιαία εμπορική μάρκα Cosmote

Deasy @ 27.10.2015
Σε εφαρμογή η νέα ενιαία εμπορική μάρκα Cosmote

Η σχετική ανακοίνωση είχε γίνει πριν από περίπου ένα μήνα, το νέο λογότυπο είχε διαρρεύσει αρκετά νωρίτερα και από χθες πλέον ξεκίνησε η εφαρμογή της ενιαίας εμπορικής μάρκας Cosmote για τα προϊόντα σταθερής, κινητής και Internet του Ομίλου ΟΤΕ.

Με την εφαρμογή της ενιαίας εμπορικής μάρκας όλα τα παραπαπάνω προϊόντα αλλά και οι λύσεις του Ομίλου καθώς επίσης και το δίκτυο καταστημάτων ενοποιείται κάτω από την κοινή μάρκα Cosmote, με το rebranding να ολοκληρώνεται, όπως έγινε γνωστό μέσα στο Νοέμβριο.

Ταυτόχρονα, ο αριθμός τηλεφωνικής εξυπηρέτησης 13888 αφορά οικιακούς πελάτες, το 13818 εταιρικούς, ενώ η ιστοσελίδα cosmote.gr, ανανεώθηκε, εξυπηρετώντας ενιαία πλέον πελάτες και σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Μάλιστα, το site ote.gr μεταφέρει απευθείας τον επισκέπτη στο νέο site.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μοναδικό προϊόν που παραμένει εκτός της νέας εμπορικής μάρκας είναι η συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα ΟΤΕ TV.

Η καθιέρωση ενιαίας εμπορικής εικόνας θεωρείται ως φυσική εξέλιξη για τον Όμιλο ΟΤΕ, μετά την ολοκλήρωση του μετασχηματισμού του και τη λειτουργική ενοποίηση σταθερής και κινητής, ενώ η απόφαση αυτή δείχνει να είναι σύμφωνη με τις τάσεις της αγοράς σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home