Πως θα ταξιδέψω;

Για σένα που θέλεις να ξεφύγεις αλλά δεν ξέρεις που και πως, διάβασε που και τι να ψάξεις.

kostas-kun @ 05.04.2011
Πως θα ταξιδέψω;

Πλησιάζει Πάσχα, θέλεις να κανονίσεις ταξιδάκι. Που και τι όμως θα ψάξεις; Μην ανησυχείς το διαδίκτυο είναι μπροστά σου για να σε βοηθήσει.

Έχεις αποφασίσει προορισμό; Αν όχι ένα από τα μεγαλύτερα sites σε επισκεψιμότητα και με πάρα πολλές πληροφορίες το tripadvisor.com μπορεί να σου δώσει μια έμπνευση. Θα βρεις σχόλια από επισκέπτες για αξιοθέατα, ξενοδοχεία τα πάντα.  Όλες οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις αρκεί να έχεις χρόνο να ψάξεις.

Έχεις αποφασίσει τον προορισμό αλλά δεν ξέρεις που να μείνεις; Ένα άλλο πολύ γνωστό site είναι το booking.com όπου στην αναζήτηση επιλέγεις πόλη, ημερομηνία άφιξης αναχώρησης και εμφανίζεται μια λίστα με ξενοδοχεία, καταλύματα, ξενώνες και διαμερίσματα. Τα φίλτρα αναζήτησης αλλά και οι επιλογές κατάταξης των αποτελεσμάτων καλύπτουν κάθε απορία. Ο χάρτης είναι πολύ χρήσιμος καθώς μπορείς να βρεις τις επιλογές που έχεις ανά περιοχή. Μη ξεχάσεις να διαβάσεις τα σχόλια των επισκεπτών χάρη σε κάποια απέφυγα να κλείσω ξενοδοχείο με bed-bugs.....

Σε περίπτωση που καταλήξεις να κλείσεις Hostel / Ξενώνα σου έχω ένα ακόμα site να επισκεφτείς (φθηνότερο) www.hostelbookers.com, θα βρεις όπως και στα προηγούμενα αρκετές πληροφορίες για το πως να πας και απόψεις για τη διαμονή από επισκέπτες.

Ξεκίνησα αντίστροφα αφού συνήθως πρώτα ψάχνεις για αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κτλ εισιτήρια και μετά αναζητάς που θα μείνεις. Πάμε σε υπόθεση πάλι, αν έχεις πιστωτική κάρτα ή χρεωστική σου προτείνω να επισκεφτείς το www.edreams.com όπου έχεις τη δυνατότητα να ψάξεις ανάμεσα σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες και θα βρεις πολύ χαμηλές τιμές.

Αν δεν υπάρχει κάρτα αρκετά ελληνικά sites προσφέρουν τη δυνατότητα κατάθεσης σε τράπεζα ή πληρωμή με μετρητά θα πρέπει να έχει γίνει κράτηση πρώτα. Η λίστα των sites είναι πολύ μεγάλη οπότε θα σου προτείνω να γράψεις στο Google "εισιτήρια" και πάνω, δεξιά από τα αποτελέσματα θα δεις κάποια ενδεικτικά.

Πριν κλείσεις το οτιδήποτε αναζήτησε και σύγκρινε ώστε να γλυτώσεις χρήματα και να τα ξοδέψεις στον προορισμό σου. Καλή αναζήτηση και υπομονή!

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home