Εφαρμογή Summerize: online κράτηση ξαπλώστρας και θαλάσσιων σπορ

Deasy @ 12.07.2016
Εφαρμογή Summerize: online κράτηση ξαπλώστρας και θαλάσσιων σπορ

Η εύρεση μιας ελεύθερης ξαπλώστρας, ειδικά την περίοδο αιχμής του ελληνικού καλοκαιριού κρύβει αρκετές φορές μια ταλαιπωρία. Είτε να ξυπνήσουμε νωρίτερα από το χρόνο που θα θέλαμε είτε να παρακαλέσουμε τον υπεύθυνο είτε να στήνουμε σκοπιά για αρκετή ώρα στην παραλία, παραμονεύοντας εκείνους που θεωρούμε ότι είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν.

Αυτήν την ταλαιπωρία υπόσχεται να σταματήσει η εφαρμογή Sumerize, ένα νέο app, μέσω του οποίου μπορούμε να κάνουμε κράτηση για ξαπλώστρα, από όπου κι αν βρισκόμαστε.

Η εφαρμογή συνεργάζεται ήδη με περισσότερες από 40 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα (λίγες ακόμα αλλά ο αριθμός εμπλουτίζεται συνεχώς) που περιλαμβάνουν αρκετές από τις δημοφιλείς παραλίες στη χώρα μας.

Μέσω του Summerize ο χρήστης μπορεί να μπει στην εφαρμογή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας να επιλέξει την παραλία-επιχείρηση που τον ενδιαφέρει να διαλέξει τις ξαπλώστρες που προτιμά και να ολοκληρώσει την κράτησή του εύκολα και γρήγορα. Όμως, τα οφέλη της εφαρμογής δεν περιορίζονται εδώ. Μπορεί ακόμα και να παραγγείλει εκ των προτέρων τον καφέ του, να κλείσει ένα μασάζ και να εκμεταλλευτεί τις ενδεχόμενες προσφορές που παρέχουν κάποιες από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Πολύ σύντομα, όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από το περιβάλλον της εφαρμογής, οι παραπάνω υπηρεσίες αναμένεται να εμπλουτιστούν και με τη δυνατότητα κράτησης θαλάσσιων σπορ (διαπιστώσαμε ότι αν και είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα και έχουν περαστεί οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις δεν έχουν ανέβει ακόμα οι τιμοκαταλόγοι).

Τα οφέλη βέβαια δεν αφορούν μόνο τους χρήστες αλλά και τους ιδιοκτήτες των παραπάνω επιχειρήσεων αφού μέσα από το Summerize έχουν τη δυνατότητα να δέχονται ηλεκτρονικές πληρωμές, να ενημερώνονται live για τις κρατήσεις και κυρίως να αποκτούν μια εκ των προτέρων εικόνα για την «κίνηση που θα έχει η παραλία» τις επόμενες ημέρες.

To app Summerize είναι διαθέσιμο για συσκευές iOS και Android.

SUMMERIZE,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,MOBILE APPLICATION,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home