«Έτερος Εγώ»: o δεύτερος κύκλος της σειράς έρχεται το Φθινόπωρο στην Cosmote TV

Deasy @ 28.02.2020
«Έτερος Εγώ»: o δεύτερος κύκλος της σειράς έρχεται το Φθινόπωρο στην Cosmote TV

Ήταν αναμενόμενο, το κλείσιμο του πρώτου κύκλου άφηνε την υποψία ότι η πρώτη τηλεοπτική σειρά, παραγωγής Cosmote TV, θα είχε και συνέχεια. Όταν έγινε γνωστό ότι η σειρά μετακόμιζε στο Star για ελεύθερη τηλεοπτική προβολή οι υποψίες έγιναν περισσότερες.

Τελικά, οι υποψίες δεν διαψεύστηκαν και ο δεύτερος κύκλος της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» έρχεται το Φθινόπωρο. Εκ νέου, παραγωγής Cosmote TV, ξανά πρεμιέρα στην συνδρομητική πλατφόρμα.

Με τους ίδιους βασικούς πρωταγωνιστές, δίπλα στους οποίους θα δούμε και μερικά καινούρια πρόσωπα, με τον Σωτήρη Τσαφούλια να υπογράφει και πάλι το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαϊνης, o Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδοπούλου, που υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, αλλά και ο Μάνος Βακούσης ως εν αποστρατεία ταξίαρχος της αστυνομίας. Τον ρόλο του νέου υπαρχηγού του τμήματος ανθρωποκτονιών αναλαμβάνει στον νέο κύκλο ο Τάσος Νούσιας.

Το καστ πλαισιώνεται, επίσης, από τους: Σπύρο Παπαδόπουλο, Κατερίνα Διδασκάλου, Κόρα Καρβούνη, Ορφέα Αυγουστίδη, Μελισσάνθη Μαχούτ, Άννα Μενενάκου, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Πολύδωρο Βογιατζή, Γεράσιμο Γεννατά, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Χρήστο Σαπουντζή, Κωνσταντίνο Τζούμα, Δημήτρη Καπετανάκο κ.α.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

COSMOTE TV,ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home