Τώρα μπορείς να παραγγέλνεις cocktail από το κινητό σου και να έρχονται σπίτι σου

Και με δυνατότητα refill.

Τώρα μπορείς να παραγγέλνεις cocktail από το κινητό σου και να έρχονται σπίτι σου

Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι από το κινητό μας και τις διάφορες δημοφιλείς εφαρμογές μπορούσαμε να παραγγείλουμε καφέ, πρωινό, φαγητό. Πλέον, μπορούμε να παραγγείλουμε και κοκτέιλ, μέσα από την πρώτη cocktail delivery εφαρμογή της Αθήνας, συμβατή τόσο σε iOS όσο και σε Android smartphones.

Το Flask, προσφέρει τη δυνατότητα αρκετών επιλογών, από κοκτέιλ που δεν χρειάζονται συστάσεις (μαργαρίτα, μοχίτο, καϊπιρίνια) μέχρι και άλλες εναλλακτικές προτάσεις, οι οποίες παρασκευάζονται (σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην εφαρμογή) από έμπειρους bartenders. Αν από την άλλη πλευρά, τα κοκτέιλ δεν είναι το δυνατό μας σημείο, υπάρχει και η δυνατότητα παραγγελίας κλασικού ποτού με την ετικέτα της δικής μας προτίμησης.

Σύμφωνα με την περιγραφή, η παραγγελία θα χρειαστεί μόλις 25 λεπτά για να φθάσει στο χώρο μας, ενώ αν ξέρουμε εκ των προτέρων ότι ένα (ποτό) ίσον κανένα, μπορούμε  να επιλέξουμε πόσους γύρους θέλουμε και έτσι να πραγματοποιείται αυτόματα refill κάθε 45 λεπτά.

Το ωράριο παραγγελιών ξεκινάει στις 5 το απόγευμα και το καμπανάκι του τελευταίου γύρου χτυπάει στη 1 (Κυριακή – Πέμπτη) ή στις 2 (Παρασκευή – Σάββατο) το βράδυ.

FLASK,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home