Τώρα μπορείς να αγοράσεις το κλασικό PlayStation

24 χρόνια μετά

Deasy @ 21.09.2018
Τώρα μπορείς να αγοράσεις το κλασικό PlayStation
Μια κονσόλα-μινιατούρα που προσομοιάζει στο αρχικό PlayStation και θα διατίθεται με προεγκατεστημένους 20 αυθεντικούς τίτλους παιχνιδιών θα κυκλοφορήσει στην αγορά (όπως η ίδια ανακοίνωσε) η Sony. To PlayStation Classic πρόκειται να κυκλοφορήσει σε περιορισμένες ποσότητες στις 3 Δεκεμβρίου 2018 στην Ιαπωνία, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη και θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα με ενδεικτική λιανική τιμή στα 99,99 ευρώ.

Το πρώτο PlayStation κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία στις 3 Δεκεμβρίου 1994 και με καινοτομίες ορόσημο, όπως η απόδοση 3DCG σε πραγματικό χρόνο και η χρήση CD-ROM, είχε τεράστια επίδραση στη βιομηχανία των παιχνιδιών, τόσο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 όσο και αργότερα.

Ο σχεδιασμός του PlayStation Classic θυμίζει το πρώτο PlayStation, με ίδια διάταξη κουμπιών, χειριστήρια και εξωτερική συσκευασία, αλλά έχει μικρότερο μέγεθος – είναι 45% μικρότερο στις πλευρές και 80% μικρότερο σε όγκο από την αρχική κονσόλα. Θα διατεθεί με προεγκατεστημένους 20 κλασικούς και επιτυχημένους PlayStationτίτλους, όπως τα Final Fantasy VII, Jumping Flash! (SIE), R4 Ridge Racer Type 4, Tekken 3 και Wild Arms.

Το PlayStation Classic περιλαμβάνει ένα καλώδιο HDMI για σύνδεση σε εξωτερικές οθόνες, όπως π.χ. οθόνες τηλεόρασης, και ένα καλώδιο USB που πρέπει να συνδεθεί σε ένα τροφοδοτικό εναλλασσόμενου ρεύματος USB (πωλείται ξεχωριστά). Σε επιλεγμένους τίτλους που το υποστηρίζουν, οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν με ή ενάντια στους φίλους τους αξιοποιώντας τα δύο χειριστήρια που περιλαμβάνει η κονσόλα.

SONY PLAYSTATION,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home