Να γιατί δεν αλλάζεις εταιρεία κινητής

Μια ενδιαφέρουσα εκδοχή γιατί παραμένουμε επί χρόνια συνδρομητές στην ίδια εταιρεία

Deasy @ 14.01.2014
Να γιατί δεν αλλάζεις εταιρεία κινητής

Αν μέχρι τώρα πίστευες ότι αυτό που σε κρατάει για χρόνια στην ίδια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας είναι οι εντυπωσιακές υπηρεσίες της, η γκάμα των προϊόντων της ή οι χαμηλές τιμές της, μάλλον είσαι γελασμένος. Ο κυριότερος λόγος είναι η βαρεμάρα. Ναι, ο ωχαδερφισμός ή η απάθεια αν θέλουμε να είμαστε politically correct στη γλώσσα που χρησιμοποιούμε, που πιθανώς σε οδηγεί στο συμπέρασμα ότι  όλες οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αντιμετωπίζουν τα ίδια ζητήματα.

Αυτό το γεγονός αναδεικνύει μια τελευταία έρευνα της Oracle, σε συνεργασία με την ανεξάρτητη εταιρεία αναλύσεων Coleman Parkes, η οποία πραγματοποιήθηκε σε 4.000 συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας.

Βασικό συμπέρασμα της συγκεκριμένης έρευνας είναι ότι η πλειοψηφία των καταναλωτών που παραμένουν στην τρέχουσα εταιρεία κινητής τηλεφωνίας με την οποία συνεργάζονται δεν είναι εντυπωσιασμένοι από την υφιστάμενη εξυπηρέτηση και ο λόγος για τον οποίο παραμένουν είναι η αίσθηση ότι δεν υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές.

Oι καταναλωτές, εμείς δηλαδή, πιστεύουμε πως όλες οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αντιμετωπίζουν τα ίδια ζητήματα. Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας, σε ποσοστό 39%, οι συνδρομητές δήλωσαν ότι η αιτία για την οποία δεν έχουν αλλάξει πάροχο είναι ότι πιστεύουν πως οι υπηρεσίες που παρέχονται από ανταγωνιστικές εταιρείες παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών δεν είναι καλύτερες από τις υπηρεσίες που ήδη λαμβάνουν ή δε γνωρίζουν για άλλες εταιρείες παροχής που παρέχουν καλύτερη εξυπηρέτηση. Ως προς εκείνους που έχουν στοιχειοθετημένη άποψη, μόλις το 9% των ερωτώμενων απάντησε ότι παραμένουν στην τρέχουσα εταιρεία κινητής τηλεφωνίας με την οποία συνεργάζονται επειδή είναι ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες που τους παρέχονται.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home