Διαγωνισμός καινοτομίας από το ΣΕΚΕΕ

Η υποβολή προτάσεων ξεκίνησε σήμερα

Deasy @ 21.10.2013
Διαγωνισμός καινοτομίας από το ΣΕΚΕΕ

Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος προκήρυξε διαγωνισμό καινοτομίας για τη δημιουργία νέου τύπου υπηρεσιών σε κινητές συσκευές (smartphones, tablets κλπ), με στόχο την αξιοποίηση από τους πολίτες των νέων υπηρεσιών που προσφέρουν οι σύγχρονοι δορυφόροι (συστήματα GMES - Global Monitoring for Environment and Security και GNSS - Global Navigation Satellite System – Galileo). Ο διαγωνισμός ξεκίνησε ήδη σήμερα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν λεπτομέρειες για την υποβολή των προτάσεων εδώ.

Στην ανακοίνωση για την έναρξη του διαγωνισμού αναφέρεται ότι οι εταιρείες που θα συμμετέχουν, θα βραβευθούν με χρηματικό βραβείο, μέχρι 15.000 ευρώ, με mentoring, καθώς και με σημαντική τεχνογνωσιακή και επιχειρησιακή υποστήριξη. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία συνεργασίας με σημαντικούς φορείς, πρόσβαση σε πολύτιμα δεδομένα και σημαντικές ευκαιρίες για θετική δημοσιότητα και προβολή.

Ο διαγωνισμός προκηρύσσεται στο πλαίσιο ερευνητικού ευρωπαϊκού έργου για την υλοποίηση ευρείας κλίμακας επιδεικτικών ενεργειών καινοτόμων κινητών υπηρεσιών που βασίζονται στα συστήματα GMES και GNSS. Το έργο έχει τίτλο: Large-scale demostrators in support of GMES and GNSS based services (LDA). Οι συνεργαζόμενοι φορείς που συμμετέχουν στο έργο είναι: Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), Ινστιτούτο Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών & Τηλεπισκόπησης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), Οργανισμός Κτηματολογίου & Χαρτογραφήσεων Ελλάδας (ΟΚΧΕ), Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και Ατλαντίς Συμβουλευτική (ΑΤΛΑΝΤΙΣ). 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home