«Νίκοοο, τι είπες ότι κάνει το ESC;»

Fotis Anton @ 25.11.2009
«Νίκοοο, τι είπες ότι κάνει το ESC;»

Γεια σου, φίλε αναγνώστη και σεβαστή αναγνώστρια. Σε καλωσορίζω σε ακόμα ένα λεκτικό παραλήρημα με μπόλικη δόση γκρίνιας και ειρωνείας. Αν μη τι άλλο, την εβδομάδα που πέρασε είδαν πολλά τα μάτια μου στο υπέροχο Ελληνικό Ίντερνετ.

Θα ξεκινήσω, χρησιμοποιώντας ως οδηγό το καταπληκτικό αυτό άρθρο του Αντώνη Πανούτσου, που δείχνει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε και μας αντιμετωπίζουν τα πράγματα και οι καταστάσεις στην Ελλάδα. Κανονικά, θα έπρεπε να σου γράψω και εγώ για δυο αντίστοιχα παραδείγματα, τον F.A., που ας υποθέσουμε ότι είναι ένας απλός ανώνυμος πολίτης, όπως και ο Λαμπριάκος του Πανούτσου, και την Μ.Τ, που ας υποθέσουμε ότι είναι μια εκδότρια, κάποιας γνωστής εφημερίδας, και τον τρόπο που τους αντιμετώπισε η αστυνομία. Τον έναν γιατί έχει απλά μακρύ μαλλί και μούσι, και την άλλη, γιατί είναι πιο ‘ίση από τους ίσους'... Αλλά χαλάλι...

Αντ' αυτού, θα σου μιλήσω για πράγματα ευχάριστα και περίεργα.

Δηλώνω ευθαρσώς ότι είμαι μανιώδης αναγνώστης του Troktikou. ΟΚ, έχεις δίκιο, κάνει πολλά ορθογραφικά λάθη. Και ναι, οι μισές ειδήσεις του δεν είναι πολύ φρέσκιες. Ε, και είναι αλήθεια ότι κάνει άαααπειρα λάθη στα ρεπορτάζ του. Και που και που, πετάει και χολή για καμιά εταιρειούλα, με τον τίτλο ‘Αναγνώστης'.... Αλλά, εγώ το αγαπώ. Γιατί που αλλού, μπορείς να ανακαλύψεις διαμάντια-ειδήσεις, σαν και αυτή με το Ελληνικό Facebook, το οποίο όμως έχει ένα μικρό πρόβλημα. Δεν έχει ακόμα Ελληνική έκδοση.

Ανοίγω μια μικρή παρένθεση για απορία κρίσιμη.

Αγαπημένε μου εκδότη, μπορείς, σε παρακαλώ, να με διαφωτίσεις εσύ ή κάποιος άλλος έμπειρος, γιατί κάποια από τα μέλη των Mad Men που τόσο έχω ευαγγελίσει από αυτήν την στήλη, δεν θα έρθουν στο IMC; Δεν μπορώ και δεν θέλω να πιστέψω ότι έχει να κάνει με αυτά τα νέα ψηφιακά συμβούλια που γράφει συνέχεια ο Insider και με μπερδεύει, γιατί θα στεναχωρηθώ.

Προσπερνώ γρήγορα αυτήν την δυσάρεστη σκέψη, και θα ήθελα να σταματήσω σε αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση. Στην φωτογραφία, μπορείς να δεις μια προσωρινή διαταγή σχολίων από την ιστοσελίδα TVXS (!). Ότι κατάλαβες, κατάλαβες. Προς το παρόν όμως, θα αφήσω στο πλάι την ουσία της απόφασης και πόσους ασκούς ανοίγει.

 

tvxs exodiko

 

Αλλά, απάντησε μου, σε παρακαλώ, πως μπορώ να μην σχολιάσω, ότι εν έτει 2009 (δυο χιλιάδες εννιά!), οι προσωρινές διαταγές δικαστηρίων από Προέδρους Υπηρεσίας... είναι γραμμένες στο χέρι!! Ναι, καλά διάβασες και είδες. Είναι γραμμένη στο χέρι! Μετά αναρωτιέσαι, άμοιρε αναγνώστη και δύσμοιρη αναγνώστρια, γιατί ζούμε σε ένα κράτος μπάχαλο; Θέλεις παραπάνω αποδείξεις από αυτήν;

Αρπάζω λοιπόν από τα μαλλιά την  ευκαιρία που μου δίνει αυτό το βήμα και θα ήθελα να επισημάνω στον Πρωθυπουργό της χώρας μας, ότι ο σύμβουλος του για τα Social Media, κατάφερε στο έπακρο τον σκοπό του, και καλό είναι μιας και είναι κορυφαίος προγραμματιστής, να τοποθετηθεί σε καμιά σοβαρή τεχνική θέση, μήπως και οργανώσουμε λίγο αυτό το αχούρι, που ονομάζουμε κράτος.

Υ.γ.1 Μπορείτε να μου την πέσετε όσο θέλετε, γαυράκια, αλλά αυτόν εδώ, εσείς τον βάλατε στην Βουλή. Μετά, λοιπόν την 7άρα, θα σας κοπανάμε και γι' αυτό μια ζωή! :o)

Y.γ.2 Aboutseo... dead. Uroborus.. dead. Fotis... dead. Bizwriter... dead. Mpoulis... dead. Θέλετε να γράψω και άλλα blogs που κάποτε έγραφαν τακτικά για marketing και τώρα το παράτησαν ή αυτά μας φτάνουν; Ααα, και πριν αρχίσετε τις δικαιολογίες, σας λέω ότι 1 post το δίμηνο/τρίμηνο, είναι σαν κανένα post.

Υ.γ.3 Όλοι την μέρα στο Facebook είστε, το easter egg το ξέρετε; Κάνετε click οπουδήποτε στην σελίδα (όχι σε link. Θέλουμε να μείνετε στο Facebook!!). Μετά πατάτε τα ακόλουθα με την σειρά που σας τα δίνω (χωρίς τα κόμματα): ↑,↑,↓,↓,←,→,←,→, B, A και πατήστε Enter. Δοκιμάστε να κάνετε scroll! (με το refresh σταματάει)

Υ.γ.4 Flight of the Conchords... Αν ξέρετε καλά Αγγλικά, για να μπορέσετε να πιάσετε την ΝεοΖηλανδή προφορά τους, τότε προσπαθήστε να κατεβάσετε το torrent με τις εκπομπές τους στο HBO. Γιατί όπως λένε και οι ίδιοι ‘Νew Zealand... is better than Old Zealand'! ;o)  Σας αφιερώνω το ακόλουθο τραγουδάκι...

TVXS,BLOGGING,FACEBOOK,IAB,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home