Απίστευτες φωτογραφίες από τις Πυραμίδες της Αιγύπτου

Deasy @ 29.03.2013

Με κίνδυνο να εκτίσουν ποινή φυλάκισης από 1 έως 3 χρόνια, τρεις ρώσοι φωτογράφοι κατάφεραν και αποτύπωσαν ανεπανάληπτα φωτογραφικά στιγμιότυπα από ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου και τη γύρω περιοχή. Ο λόγος για τους Vadim Makhorov, Vitaliy Raskalov και Marat Dupri, οι οποίοι σε πρόσφατη επίσκεψή τους στις Πυραμίδες της Αιγύπτου κυνήγησαν το όνειρό τους (όπως ενδεικτικά αναφέρουν οι ίδιοι) αψηφώντας τους ενδεχόμενους κινδύνους, αποτυπώνοντας στιγμιότυπα από την κορυφή της μεγάλης Πυραμίδας και όχι μόνο….

Όπως περιγράφουν, αφού έκλεισαν οι εγκαταστάσεις για το κοινό και οι ίδιοι παρέμειναν κρυμμένοι για περίπου 5 ώρες ώστε να αποφύγουν τους ένοπλους φρουρούς του ιστορικού μνημείου, αναρριχήθηκαν σε ύψος περίπου 160 μέτρων, ώστε να φωτογραφήσουν τόσο τις Πυραμίδες όσο και τη νεκρόπολη της Γκίζας από σημεία που δεν τα έχει καταφέρει κάποιος άλλος προηγουμένως.

Όπως είναι φυσιλογικό, μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών στη σελίδα του Vadim Makhorov ξέσπασαν αντιδράσεις, με τους ίδιους να απαντούν ότι δεν είχαν καμία πρόθεση να προσβάλουν το ιστορικό μνημείο της Αιγύπτου.

Για να δεις περισσότερες φωτογραφίες πάτα εδώ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΑΙΓΥΠΤΟΣ,ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home