Στον "αέρα" όπως παλιά...

Στον 'αέρα' όπως παλιά...

Φωνές ανθρώπων που μας έκαναν παρέα στο σπίτι, στον δρόμο, στη δουλειά... Πολλές απ' αυτές χάθηκαν από την καθημερινότητα με αφορμή την κρίση (και όχι κατ'ανάγκη εξ αιτίας της) και την επιλογή προς τη χαμηλού -μη σου πω και μηδενικού- κόστους λύση των playlists.

Επέστρεψαν. Οχι σε κάποια συχνότητα  της μπάντας των FM αλλά στην IP 95.211.87.24, εάν το traceroute που έκανα δεν με εξαπάτησε. Μια IP που μάλλον θα την θυμάσαι πιο εύκολα ως www.toradiofono.gr.

Η ιστορία τους απλή. "Εκαναν ραδιόφωνο. Μετά το ραδιόφωνο που αγάπησαν και έκαναν, έπαψε να υπάρχει. Και συνέχισαν να κάνουν για καιρό μέσα στο μυαλό τους" λένε οι ίδιοι. Ποιοι είναι οι ίδιοι;

Κυριακή Αιλιανού, Ελένη Γιαννοπούλου, Σώζων Ηρειώτης, Οδυσσέας Ιωάννου, Χρήστος Καρυώτης, Χρήστος Κορτσέλης, Όλγα Λασκαράτου, Βιβή Παπαστάθη, Χρήστος Παπαμιχάλης και  Βάσια Ρεντούμη. Κάποιους (ή ίσως όλους) θα τους βρεις στο twitter, η συλλογική τους προσπάθεια δε βρίσκεται στο @toradiofono και μιας και το'φερε η κουβέντα στα κοινωνικά δίκτυα, πάρε και το Facebook τους να σου βρίσκεται. 

Οχι πως στα ερτζιανά δεν βρίσκεις οάσεις στην έρημο των playlists και όχι πως στο ελληνικό Internet δεν θα βρεις αξιολογότατες προσπάθειες, μια βόλτα στο radiobubble θα σε πείσει για το τελευταίο. Αλλά, πώς να στο πω, το toradiofono φέρνει στην οθόνη την αίγλη του ραδιοφώνου όπως πρέπει να είναι. Καλοτάξιδο. Και καλή ακρόαση...

ΜΜΕ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home