Αποκαλυπτήρια για το Samsung Gear S

Deasy @ 28.08.2014
Αποκαλυπτήρια για το Samsung Gear S

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του LG G Watch R και η Samsung προχώρησε στη δημοσίευση φωτογραφιών και χαρακτηριστικών του δικού της έξυπνου ρολογιού. Το όνομα αυτού Samsung Gear S και διαφορετικά από την LG, η άλλη κορεάτικη εταιρεία εδώ υιοθετεί άλλη σχεδιαστική γραμμή.

Ωστόσο, η Samsung φροντίζει να διαφοροποιήσει τη δική της πρόταση και με άλλα χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα τοποθέτησης κάρτας SIM, επιτρέποντας στον χρήστη να πραγματοποιεί κλήσεις ή να μπαίνει στο Internet, χωρίς να χρειάζεται να «ζευγαρώσει» το ρολόι με κάποιο smartphone. Το Gear S εμφανίζει ειδοποιήσεις από τα διάφορα social media, επιτρέπει τη σύνταξη μηνυμάτων μέσω εικονικού πληκτρολογίου στην οθόνη, ενώ υποστηρίζει και φωνητικές εντολές.

Η οθόνη του ρολογιού έχει μέγεθος 2 ίντσες.

Η δημοσίευση των χαρακτηριστικών της συσκευής πριν από την IFA, όπου ήταν προγραμματισμένο το λανσάρισμά της αποτελεί μια μικρή έκπληξη (το ίδιο ισχύει και για την ανακοίνωση της LG). Mάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι η Samsung (όπως και η LG) εξαναγκάστηκαν στην δημοσίευση σε μια προσπάθεια να πάρουν τα φώτα της δημοσιότητας από την φημολογία που ξέσπασε χθες σχετικά με την παρουσίαση ενός έξυπνου ρολογιού από την Apple.

SAMSUNG GEAR S,SMART WATCH,ΕΞΥΠΝΟ ΡΟΛΟΙ,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home