Περισσότερες λεπτομέρειες για το G Watch R της LG

Deasy @ 28.08.2014
Περισσότερες λεπτομέρειες για το G Watch R της LG

Μετά το teaser video που δημοσίευσε πριν από μερικές μέρες η LG προχώρησε στην ανακοίνωση και των χαρακτηριστικών του νέου G Watch R που θα λανσάρει την επόμενη εβδομάδα στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης IFA.

Ειδικότερα, το νέο έξυπνο ρολόι της LG διαθέτει 1,3 ιντσών κυκλική P-OLED οθόνη του που προσφέρει καθαρές εικόνες ακόμα και κάτω από συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας ή από πλάγια γωνία θέασης. Το LG G Watch R διαθέτει μνήμη 4GB, 512MB RAM, μπαταρία ισχύος 410mAh και δυνατό επεξεργαστή Snapdragon 400 ισχύος  1.2GHz. Η νέα συσκευή με λειτουργικό Android Wear μπορεί να ‘τρέξει’ αβίαστα όλες τις διαθέσιμες συμβατές εφαρμογές του Google Play Store, ενώ χάρη στον βαθμό στεγανότητας ΙΡ67 (Ingress Protection Rating) το LG G Watch R είναι ανθεκτικό στο νερό έως και 30 λεπτά σε βάθος ενός μέτρου.

Η λειτουργία αναγνώρισης φωνής επιτρέπει την αλληλεπίδραση του χρήστη με τη συσκευή μέσω φωνής, ενώ η σουίτα εφαρμογών της LG για την υγεία και το fitness επιτρέπει επιπλέον στους χρήστες να παρακολουθούν τους χτύπους της καρδιάς τους με την υποστήριξη ενσωματωμένου αισθητήρα φωτοπληθυσμογραφίας (photoplethysmograpgy -PPG). Τέλος, οι ‘έξυπνες’ ειδοποιήσεις παρέχουν στους χρήστες σημαντικές υπενθυμίσεις για αναπάντητες κλήσεις ή μηνύματα, επερχόμενες συναντήσεις, γεγονότα και τοπικές προβλέψεις για τον καιρό.

Ο κομψός και βιομηχανικός σχεδιασμός του νέου LG G Watch R έχει εκλεπτυσμένη αισθητική και παραπέμπει σε κλασσικά και διαχρονικά ρολόγια. Η εμπρόσθια κυκλική του επιφάνεια μοιάζει με ένα κανονικό ρολόι, με την κομψή Android wearable συσκευή να πλαισιώνεται από ένα δυνατό και ανθεκτικό ανοξείδωτο πλαίσιο που διαθέτει μια γκάμα επιλογών για την εμφάνιση της επιφάνειάς του, προσβάσιμες στο χρήστη με το άγγιγμα της οθόνης. Το λουράκι 22 χιλιοστών από μαλακό δέρμα συμπληρώνει αρμονικά την υψηλή αισθητική του σχεδιασμού και προσδίδει στη συσκευή μία νότα μοντέρνας γοητείας.

Το LG G Watch R θα είναι διαθέσιμο σε μεγάλες αγορές παγκοσμίως από τις αρχές του τελευταίου τριμήνου του 2014. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και τη διάθεσή του θα ανακοινώνονται τοπικά πριν τη διάθεση. Τέλος, για όσους βρεθούν στην IFA, θα μπορέσουν να δουν από κοντά το LG G Watch R στο περίπτερο της LG, στην αίθουσα 11.2 στο ‘Messe Berlin’ από τις 5 έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

LG G WATCH R,SMART WATCH,ΕΞΥΠΝΟ ΡΟΛΟΙ,LG ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home