Πλήκτρο Save από το Facebook

Αποθήκευσε όλα τα posts που σε ενδιαφέρουν

Deasy @ 22.07.2014
Πλήκτρο Save από το Facebook

Μπαίνεις για μια γρήγορη ματιά στο Facebook. Δεν προλαβαίνεις να διαβάσεις όλα τα posts των φίλων σου και μένεις στους τίτλους. Όμως κάποια φαίνεται να παρουσιάζουν λίγο περισσότερο ενδιαφέρον. Θα τα ξαναβρείς στην επόμενη επίσκεψή σου στο Facebook; Τώρα το τελευταίο σου παρέχει ένα σίγουρο μέσο για να μην χάνεις αυτά τα posts. Την επιλογή Save. Τη δυνατότητα δηλαδή να βάζεις bookmarks για εκείνες τις «ιστορίες» που σε ενδιαφέρουν να τις διαβάσεις, να τις ακούσεις, να τις δεις.

Επιλέγοντας Save, το σύνολο των ιστοριών αυτών αποθηκεύονται σε μια νέα επιλογή στο μενού «Saved», στην οποία μπορείς να έχεις πρόσβαση είτε από το κινητό σου είτε από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ταυτόχρονα και σε περιοδικά διαστήματα, το Facebook θα σε ειδοποιεί για νέες «ιστορίες» που έχεις «αποθηκεύσει» αλλά δεν έχεις καταφέρει μέχρι τώρα να τις ξαναδείς αναλυτικά.

To νέο αυτό χαρακτηριστικό έρχεται μερικές μέρες αργότερα μετά την ανακοίνωση μιας ακόμα επιλογής Buy, επιβεβαιώνοντας με μια ακόμα κίνηση το στόχο του Facebook: να λειτουργήσει ως Internet μέσα στο Internet.

Η είσοδος του Save αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες.

 

Introducing Save on Facebook from Facebook on Vimeo.

SOCIAL MEDIA,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home