Πρέσβης και στην Ευρώπη το Skroutz

Η εταιρεία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στα European Business Awards 2013

Deasy @ 25.07.2013
Πρέσβης και στην Ευρώπη το Skroutz

Εθνικός πρωταθλητής, "National Champion", ανακηρύχθηκε η εταιρεία Skroutz, στην κατηγορία “Award for Customer Focus” και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα έγκριτα βραβεία European Business Awards 2013. Η Skroutz Α.Ε. θα είναι μια από τις 50 ελληνικές εταιρείες, που θα διαγωνιστούν για τον τίτλο Ruban d’ Honneur στην επόμενη φάση των βραβείων.

Τα European Business Awards είναι ένας από τους πλέον έγκριτους θεσμούς, που αναδεικνύει τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές και τις δημιουργικές πρωτοβουλίες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Σκοπός των βραβείων είναι η ανάδειξη επιχειρήσεων που διαθέτουν καινοτόμο χαρακτήρα και που αποτελούν επιτυχημένα παραδείγματα, ενώ ταυτόχρονα επιδεικνύουν κοινωνικά υπεύθυνο πρόσωπο. Φέτος, επελέγησαν πάνω από 500 εταιρείες από 31 χώρες, ενώ την Ελλάδα εκπροσωπούν 50 εταιρείες, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.

Στο επόμενο στάδιο των βραβείων, η κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει τις υποψηφιότητες και το οπτικό υλικό (βίντεο) που θα καταθέσουν οι εθνικοί φιναλίστ, αποκτώντας βαθύτερη κατανόηση για την δραστηριοποίηση και τα επιτεύγματα κάθε εταιρείας. Επιπλέον, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει online τον “National Champion” της προτίμησής του από κάθε χώρα, συμβάλλοντας στην ανάδειξη των “National Public Champions” και του “European Public Champion”.

SKROUTZ.GR,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home