Ξεκινάει η διάθεση του LG Optimus L7 δεύτερης γενιάς

Deasy @ 10.05.2013

Διαθέσιμο στις αμέσως επόμενες μέρες θα είναι και στην Ελλάδα το LG Optimus L7II, του νέου smartphone της σειράς L, η οποία έχει σημειώσει μέχρι στιγμής πωλήσεις πάνω από 10 εκ. μονάδες παγκοσμίως.

Το Optimus L7II ενσωματώνει τον κομψό σχεδιασμό της πρώτης γενιάς L Series, αλλά προσθέτει μία πινελιά στη σχεδιαστική φιλοσοφία της LG, η οποία έχει αποτυπωθεί σε τέσσερις βασικούς άξονες: Λιτές ξεκάθαρες γραμμές, περίγραμμα επεξεργασμένο με Laser, εντυπωσιακή πίσω όψη και έξυπνος φωτισμός LED για το πλήκτρο αρχικής οθόνης.

Η νέα συσκευή της LG ξεχωρίζει κυρίως για το εύρος εύχρηστων λειτουργιών, περιλαμβάνοντας τα αποκλειστικά UX χαρακτηριστικά των LG smartphones, όπως τα QuickMemo, Quick Button και Safety Care. Με το QuickMemo ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τις προσωπικές του σημειώσεις σε οποιαδήποτε οθόνη, όπως σε μία σελίδα Internet, σε μία φωτογραφία ή ακόμα και σε ένα χάρτη και στη συνέχεια να τις αποθηκεύσει ή να τις μοιραστεί με τους φίλους του. Το πλήκτρο άμεσης πρόσβασης, ‘Quick Button’, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε εφαρμογή που ο χρηστής έχει προκαθορίσει, π.χ. κάμερα, internet, μουσική, ή ακόμα και το QuickMemo, ενώ το Safety Care προσφέρει τρεις χρήσιμες επιλογές: προώθηση κλήσεων έκτακτης ανάγκης, ειδοποίηση μη χρήσης του τηλεφώνου και γνωστοποίηση της τοποθεσίας του τηλεφώνου, λειτουργίες μέσω των οποίων μπορεί ο χρήστης να επικοινωνήσει με ένα κοντινό του πρόσωπο σε περίπτωση ανάγκης.

Χάρη στην υψηλής ανάλυσης οθόνη τεχνολογίας IPS, με διαγώνιο 4,3 ιντσών, αλλά και στην αναβαθμισμένη μπαταρία το Optimus L7II προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία επικοινωνίας, ενώ παράλληλα η κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 8.0MP με φλας LED ανταποκρίνεται εξαιρετικά στις σύγχρονες multimedia ανάγκες του χρήστη.

 

SMARTPHONES,ANDROID,LG ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home