Υπηρεσία για τις επιχειρήσεις από τον ΟΤΕ

Το "yourbusiness.gr" είναι ένα εύχρηστο online εργαλείο δημιουργίας site για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες

Deasy @ 24.10.2012
Υπηρεσία για τις επιχειρήσεις από τον ΟΤΕ

Τη δυνατότητα προώθησης της δραστηριότητάς τους στο Internet, εύκολα, γρήγορα και δωρεάν για ένα χρόνο, δίνει ο ΟΤΕ σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

Μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο site, το www.yourbusiness.gr και μέσω ενός απλού και εύχρηστου εργαλείου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δημιουργήσει το site ή το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής του, επιλέγοντας την ηλεκτρονική διεύθυνση (url/domain) που επιθυμεί. Το site ή το ηλεκτρονικό κατάστημα φιλοξενείται δωρεάν για ένα χρόνο στις ασφαλείς υποδομές του ΟΤΕ, ενώ ο ίδιος αναλαμβάνει τη διαχείριση και την ανανέωση των πληροφοριών με τη συχνότητα που επιθυμεί.

Video μαθήματα κατευθύνουν τον χρήστη καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας δημιουργίας ή ανανέωσης του site. Επίσης περιλαμβάνονται και επιπλέον δυνατότητες, όπως:

- η ενημέρωση για την πορεία του site μέσω στατιστικών στοιχείων,

- η προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών μέσω email ή SMS,

- η χρήση social media καθώς και ο σχεδιασμός αφισών και επαγγελματικών καρτών.

Ταυτόχρονα παρέχονται online βοήθεια, αλλά και τηλεφωνική υποστήριξη για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μέσω του 13818.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,OTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home