Η Κίνα η πρώτη χώρα στο Twitter

Deasy @ 26.09.2012
Η Κίνα η πρώτη χώρα στο Twitter

Αυτή η είδηση υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έδειχνε τίποτα το αξιοσημείωτο, αφού η Κίνα είναι η πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο, με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες. Όμως το στοιχείο που την κάνει "περίεργη" ως είδηση είναι ότι η Κίνα έχει κλειδώσει το Twitter εδώ και τρία χρόνια.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες που έφεραν την Κίνα ως πρώτη χώρα στη χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας ψάχνουν συνεχώς νέους τρόπους για να στείλουν τα μηνύματά τους. Κυριολεκτικά νέους τρόπους, καθώς η συγκεκριμένη χώρα κυνηγάει και τις εφαρμογές τρίτων, που προσφέρουν πρόσβαση στο Twitter.

Στη λίστα λοιπόν των χωρών με τους περισσότερους ενεργούς χρήστες, που δημοσιεύει το emarketer.com, η Κίνα διαθέτει στο δεύτερο τρίμηνο του 2012 35,5 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, ακολουθούμενη από την Ινδία με 33 εκατομμύρια. Στην τρίτη θέση έρχονται οι ΗΠΑ με 22,9 εκατομμύρια και την πεντάδα συμπληρώνουν η Βραζιλία με 19,6 και το Μεξικό με 11,7.

Οι υπόλοιπες πέντε θέσεις της πρώτης δεκάδας είναι: Αγγλία (6,6 εκατ.) Αργεντινή (6,3), Ισπανία (5), Ιταλία (3,1) και Γερμανία (2,4).

ΚΙΝΑ,TWITTER,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home