100 εκατομμύρια χρήστες το Instagram

100 εκατομμύρια χρήστες το Instagram

Η παρουσία του Mark Zuckerberg στο συνέδριο του TechCrunch δεν είχε ειδήσεις μόνο για το Facebook αλλά και για το Instagram, τη φωτογραφική εφαρμογή για smartphones που εξαγόρασε πριν από μερικούς μήνες το δημοφιλές social network.

Φαίνεται λοιπόν ότι αυτή η εξαγορά, σε συνδυασμό με το λανσάρισμά του για Android συσκευές (και τα δύο πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Απρίλιο) εκτόξευσαν και τη δημοτικότητα του Instagram, το οποίο πλέον διαθέτει 100 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, όπως δήλωσε ο κ. Zuckerberg. Ο αριθμός των χρηστών του Instagram τον Απρίλιο ήταν 30 εκατομμύρια χρήστες, λίγο πριν το λανσάρισμα της Android εφαρμογής (πέντε μέρες αργότερα έγινε η εξαγορά από το Facebook).

Όπως είναι φυσικό αυτός ο εντυπωσιακός ρυθμός ανάπτυξης στη δημοτικότητα της εφαρμογής εκτόξευσε και τον αριθμό των ενεργών χρηστών ανά ημέρα, ο οποίος έχει αγγίξει πλέον τα 11 εκατομμύρια, εμφανίζοντας αύξηση 1179% σε σχέση με τον προηγούμενο Απρίλιο (860.000 ενεργοί χρήστες ανά ημέρα).

Όσον αφορά τα σχέδια του Facebook για το Instagram, ο Mark Zuckerberg ανέφερε ότι θα εξακολουθήσει να αφήσει την ομάδα της φωτογραφικής εφαρμογής να λειτουργεί ανεξάρτητα.

INSTAGRAM,MOBILE APPLICATION,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home