Ανανεωμένο Taxibeat

Ανανεωμένο Taxibeat

Αν χρησιμοποιείς το δημοφιλές app ανεύρεσης taxi θα έχεις (τουλάχιστον) δει την ειδοποίηση για την ενημέρωση της εφαρμογής (v2.2). Πιθανολογώ ότι θα το έχεις κατεβάσει ήδη βέβαια. Αν δεν το έχεις κάνει, θα σε συμβουλέψω να το κάνεις (η ενημέρωση είναι διαθέσιμη και για iPhone και για Android), καθώς το Taxibeat σου προσφέρει νέες χρήσιμες δυνατότητες. Ποιες είναι αυτές;

- Δύο τρόποι εμφάνισης της λίστας των διαθέσιμων taxi. Μία συνοπτική με τις βασικές πληροφορίες για κάθε διαθέσιμο στην περιοχή σου και μία με αναλυτικές πληροφορίες, που περιλαμβάνουν και όλες τις παροχές που σου προσφέρει καθένα από αυτά (π.χ. γλώσσες, WiFi κ.α.). Μάλιστα, η εφαρμογή θυμάται την προτίμησή σου στον τρόπο με τον οποίο θέλεις να βλέπεις τη λίστα και στην εμφανίζει με τον ίδιο τρόπο στην επόμενη αναζήτησή σου. Η αλλαγή από συνοπτική σε αναλυτική λίστα γίνεται με τον ίδιο τρόπο που κάνεις zoom in - zoom out.

- Ποσοστό απόκρισης του οδηγού στις κλήσεις μέσω taxibeat. Ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό που σου δίνει το στατιστικό στοιχείο για το πόσο αξιόπιστος είναι ο οδηγός αν θα απαντήσει στην κλήση σου και θα έρθει να σε παραλάβει από το καθορισμένο σημείο του ραντεβού.

- Νέα οθόνη επιβεβαίωσης κλήσης. Με την επιλογή του οδηγού που θες να καλέσεις, σου εμφανίζονται πλέον όλες οι πληροφορίες για το taxi και τον οδηγό που έχεις επιλέξει, καθώς και η διεύθυνση παραλαβής. Τσεκάρεις ότι όλα είναι εντάξει και πατάς το πράσινο κουμπί για να τον καλέσεις.

Ανάμεσα στις νέες υπηρεσίες που προσφέρει το taxibeat είναι δύο νέα εικονίδια για τα διαθέσιμα taxi. Ένα που σου δείχνει αν διατίθεται παιδικό κάθισμα και άλλο ένα που σου δείχνει αν παρέχονται περιοδικά και εφημερίδες για να περάσεις την ώρα σου. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το taxibeat βελτίωσε το animation στην οθόνη αναζήτησης μέσω χάρτη (ειδικά στο android), επανασχεδίασε τη διαδικασία επαλήθευσης τηλεφώνου με SMS κατά την εγγραφή, και τέλος διορθώθηκαν κάποια bugs που εντοπίστηκαν.

TAXIBEAT,MOBILE APPLICATION,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home