Πήγαινε με εκεί που πάνε και οι άλλοι ταξι-Beat

Deasy @ 22.12.2017
Πήγαινε με εκεί που πάνε και οι άλλοι ταξι-Beat

Το 2017 οδεύει προς το τέλος του, οι απολογισμοί δίνουν και παίρνουν και το Beat (αυό που ξέραμε μέχρι πρόσφατα ως Taxibeat δηλαδή) κάνει τον δικό του. Μάλλον θα είναι μια χρονιά που θα τη θυμούνται έντονα τόσο για τα καλά όσο και για τα λιγότερο καλά της στην πλατφόρμα που άλλαξε τον τρόπο που ψάχνουμε για ταξί, αλλά ο δικός της απολογισμός αφορά τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Αθήνας.

Πού πήγαν (ή από που έφυγαν) οι περισσότεροι χρήστες του Beat; Σύμφωνα με την υπηρεσία και την ανάλυση των διαδρομών που έγιναν στη διάρκεια της χρονιάς το εστιατόριο που προτίμησαν οι περισσότεροι ήταν το Malconi’s στο Κολωνάκι και το μπαρ που αποτέλεσε αφετηρία ή προορισμό για τους Beat πελάτες ήταν το Noel στο Μοναστηράκι.

Το δημοφιλέστερο καφέ ήταν το Balux Cafe: The house project της Γλυφάδα, ενώ από τα μουσεία στην πρώτη θέση των προτιμήσεων (και των διαδρομών) βρέθηκε το εκείνο της Ακρόπολης. Καμία έκπληξη σε αυτό, όπως και για το ότι ο δημοφιλέστερος κινηματογράφος ήταν το συγκρότημα των Village στην περιοχή του Ρέντη. Όσο για το δημοφιλέστερο εμπορικό κέντρο, ήταν το Mall, πράγμα που μας προκάλεσε μια κάποια έκπληξη καθώς αυτό εξυπηρετείται αρκετά καλά από τη συγκοινωνία. Άβυσσος η ψυχή του επιβάτη…

TAXIBEAT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home