Gmail με 10GB

Δωράκι!

Deasy @ 26.04.2012
Gmail με 10GB

Μια μικρή και ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε για τους χρήστες του Gmail η  Google, που ανέβασε τη διαθέσιμη χωρητικότητα ανά λογαριασμό στα 10 GB.

Από όταν ξεκίνησε η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google η διαθέσιμη χωρητικότητα ανέβαινε διαρκώς και είχε φτάσει στο επίπεδο των 7,5 GB. Ταυτόχρονα, όμως, με την ανακοίνωση για τη διάθεση του Google Drive  η εταιρεία έκανε αυτή την γαλαντόμα κίνηση ακριβώς για να γιορτάσει τα εγκαίνια της νέας της υπηρεσίας.

Τι σημαίνει αυτό; Αν χρησιμοποιείτε το Gmail για να λαμβάνετε και να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν αλλάζει τίποτα, εκτός βέβαια από το ότι έχετε πλέον περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Αυτό, ιδίως αν δεν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που διατηρούν το σύνολο της ηλεκτρονικής τους αλληλογραφίας, σημαίνει πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Gmail και ως χώρο αποθήκευσης αρχείων. Ο τρόπος είναι απλός. Δημιουργείτε ένα νέο μήνυμα και επισυνάπτετε σε αυτό το αρχείο που θέλετε. Ακολούθως αποθηκεύετε το μήνυμα, το οποίο παραμένει στην περιοχή των "Προχείρων" (ή Drafts) και μπορείτε να το βρείτε εύκολα απ' οποιονδήποτε υπολογιστή έχει πρόσβαση στο Internet. 

GOOGLE APPS-SERVICES,CLOUD COMPUTING,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home