Χρυσοχοϊδης, τώρα σε ringtone

Μια μεγάλη προσφορά του deasy.gr στους πολίτες

Deasy @ 26.01.2012
Χρυσοχοϊδης, τώρα σε ringtone
Χμμμ, καλός ακούγομαι...

Δυστυχώς τα επιτελεία των Ελλήνων πολιτικών δεν έχουν τα αντανακλαστικά των συναδέλφων τους που πλαισιώνουν τον Αμερικανό πρόεδρο, μια ατάκα του οποίου έγινε ringtone

Καλύπτοντας αυτό το κενό το deasy.gr προσφέρει σήμερα τη μνημειώδη ατάκα του Ελληνα υπουργού Ανάπτυξης, Μιχ. Χρυσοχοϊδη, σε ringtone για iPhone, καθώς και σε mp3 για κάθε χρήση.

Για να μεταφέρετε το  iPhone ringtone στο τηλέφωνό σας κατεβάστε το αρχείο, ανοίξτε το iTunes και συνδέστε το τηλέφωνο με τον υπολογιστή. Ακολούθως περάστε το αρχείο στη λίστα των τραγουδιών σας και επιλέξτε από το αριστερό menu του iTunes το τηλέφωνο. Πηγαίνετε από τη δεξιά πλευρά της οθόνης το Ringtones, κάντε τον συγχρονισμό και σε λίγα δευτερόλεπτα (άντε, το πολύ λεπτά) θα έχετε τον υπουργό στο τηλέφωνό σας να σας εξομολογείται πολλές πολλές φορές πως "όχι δεν έχω διαβάσει το μνημόνιο". 

Οσο για το αρχείο σε mp3 μπορείτε να το κάνετε ό,τι θέλετε, αλλά θα το εκτιμούσαμε αν μας λέγατε τι το κάνατε. Μια μεγάλη προσφορά του deasy.gr στους πολίτες της χώρας μας...

Πατήστε εδώ για το iPhone ringtone


Κάντε δεξιό κλικ εδώ για το mp3 και από το μενού που θα εμφανιστεί επιλέξτε  αποθήκευση του συνδέσμου προκειμένου το αρχείο να κατεβεί στον υπολογιστή σας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home