Νέα smartphones από τη Samsung

Καινούργιες σειρές έξυπνων κινητών τηλεφώνων της Samsung θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην IFA που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα.

Deasy @ 24.08.2011

Τέσσερα νέα smartphones αλλά και το νέο τρόπο ονομασίας των μοντέλων της αναμένεται να παρουσιάσει η Samsung στην επερχόμενη έκθεση ηλεκτρονικών IFA που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα στο Βερολίνο.

Ειδικότερα, η κορεάτικη εταιρεία πλαισιώνει τη γνωστή σειρά smartphones Galaxy S με νέες σειρές Galaxy M, Galaxy R, Galaxy Y, Galaxy W, κάθε μία από τις οποίες θα απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό. Για παράδειγμα η σειρά Galaxy M (Magical) θα προσφέρει καλή απόδοση σε σχέση με την τιμή, αποτελώντας προφανώς τη μέσου κόστους σειρά συσκευών της εταιρείας. Αντίστοιχα, η σειρά Galaxy R (Royal) αφορά premium μοντέλα με έμφαση στο design, η Galaxy Y (Young) απευθύνεται στο νεανικό κοινό, ενώ η Galaxy W (Wonder) θα αφορά στρατηγικά μοντέλα της εταιρείας. Παράλληλα, η Galaxy S παραμένει ως η σειρά η οποία θα περιλαμβάνει τις ναυαρχίδες των smartphones της Samsung.

Σε λίγες μέρες λοιπόν, στο πλαίσιο της IFA, η κορεάτικη εταιρεία θα παρουσιάσει και τέσσερα νέα μοντέλα-μέλη των παραπάνω νέων σειρών: το Samsung Galaxy W, το Samsung Galaxy M Pro, το Samsung Galaxy Y και το Samsung Galaxy Y Pro. Όλες οι συσκευές θα διαθέτουν λειτουργικό Android στην έκδοση 2.3, ενώ θα υποστηρίζουν όλες τις δυνατότητες ασύρματης επικοινωνίας (3G, Bluetooth, WiFi), ενώ τα δύο μοντέλα Pro θα διαθέτουν πλήρες πληκτρολόγιο Qwerty.



ANDROID,SMARTPHONES,SAMSUNG GALAXY,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home