Στην παραγωγή το iPad2

Deasy @ 09.02.2011
Στην παραγωγή το iPad2

Στην γραμμή παραγωγής φαίνεται ότι έχει μπει το νέο iPad, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Wall Street Journal, στο οποίο έχουν «διαρρεύσει» πληροφορίες σχετικά με τα καινούργια χαρακτηριστικά που αυτό θα διαθέτει.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα έχει και στο παρελθόν πολύ έγκυρη πληροφόρηση για τα ζητήματα της Apple, καθώς αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μέσα ενημέρωσης της αμερικάνικης εταιρείας για τη «διαρροή» πληροφοριών. Οπότε οι πιθανότητες για να μην είναι ακριβή όσα αναφέρει στο δημοσίευμά της είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές. Άλλωστε, διανύουμε χρονικά μια περίοδο όπου αρκετές εταιρείες ανακοινώνουν ανταγωνιστικά προϊόντα του iPad, οπότε με τον τρόπο αυτό η Apple αποσπά και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως γίνεται λόγος στην εφημερίδα, το νέο iPad θα είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο, θα έχει τουλάχιστον μία κάμερα στην μπροστινή πλευρά του (υποστηρίζοντας όπως είναι αναμενόμενο την υπηρεσία face time της Apple) θα διαθέτει μεγαλύτερη μνήμη και καλύτερο επεξεργαστή, ενώ η οθόνη θα παραμείνει, όπως φαίνεται, παρόμοια με το προηγούμενο μοντέλο. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω των δικτύων της AT&T και της Verizon, σε τιμές παρόμοιες με το πρώτο iPad.

IPAD,WALL STREET JOURNAL,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home