Το Blood-e ήταν ο νικητής του The Squeeze

Η νικήτρια εφαρμογή του διαγωνισμού του Orange Grove φιλοδοξεί να φίνει η πρώτη ηλεκτρονική βάση εθελοντών αιμοδοτών.

Το Blood-e ήταν ο νικητής του The Squeeze

Η Blood-e ήταν η νικήτρια εφαρμογή του τελευταίου διαγωνισμού pitching The Squeeze, που πραγματοποιεί κάθε τρίμηνο το Orange Grove, ο συνεργατικός χώρος που έχει δημιουργήσει η πρεσβεία της Ολλανδίας.

To Blood-e  είναι μία μη κερδοσκοπική πλατφόρμα, η οποία φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη ηλεκτρονική βάση εθελοντών αιμοδοτών, μειώνοντας σημαντικά την χρόνο εξεύρεσης αίματος. Το πρώτο βραβείο ήταν ύψους 15.000 ευρώ, ενώ το δεύτερο βραβείο, ύψους 10.000 ευρώ, απέσπασε το Tipster 11, ένα startup που έχει δημιουργήσει μία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που δίνει τη δυνατότητα σε όσους ασχολούνται με το αθλητικό στοίχημα να πάρουν συμβουλές –επ’ αμοιβή- από άτομα που εξειδικεύονται –αποδεδειγμένα- στις επιτυχημένες προβλέψεις.

Οι υπόλοιποι 6 διαγωνιζόμενοι ήταν το liater (εικονικό δοκιμαστήριο ρούχων), η Cookielicious (παραγωγή και διανομή cookies), VitAbroad (υπηρεσίες ιατρικού τουρισμού), η Oinovation (για τον αφρώδη οίνο με κρόκος Κοζάνης Chimera), η Keeppet (πλατφόρμα για ανθρώπους που θέλουν να αφήσουν τα ζώα τους για μερικές ημέρες) και η Β2Β Wave (λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου για μικρές επιχειρήσεις).

STARTUPS,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home