Το hashtag που... ψήφισε

Deasy @ 27.01.2015
Το hashtag που... ψήφισε

Τώρα που καταλάγιασε λίγο ο κουρνιαχτός που λέγαμε πριν από λίγες ημέρες ας δούμε τι έβγαλε η κάλπη, όχι η κανονική, η ψηφιακή.

Λοιπόν, εάν στη διάρκεια της χρονιάς δεν προκύψει κάτι εξαιρετικά ευχάριστο ή εξαιρετικά δυσάρεστο, οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα αποτελούν το γεγονός με το οποίο ασχοληθήκαμε περισσότερο το 2015 στα κοινωνικά δίκτυα. Θα πείτε πως βιαζόμαστε και πως απομένουν 11 ολόκληροι μήνες. Είπαμε, αν δεν τύχει κάτι πολύ καλό ή πολύ κακό...

Η Κυριακή που πέρασε, λοιπόν, μας βρήκε να πατάμε κουμπιά και τα εκλογικά hashtags έφτασαν στον αριθμό-ρεκόρ των 66.000 αναφορών. Εδώ όμως θα πρέπει να προσθέσουμε άλλες 31.000 αναφορές της Δευτέρας, σύνολο λοιπόν 97.000 μόνο μέσα σε 2 ημέρες.

Τα τηλεοπτικά κανάλια προώθησαν τα δικά τους hashtags, κάποια στιγμή μάλιστα σε κάποιο ακούσαμε να χαίρονται που το δικό τους ήταν στην κορυφή των Trending Topics, όμως σύμφωνα με το Monitor δεν κατάφεραν να κάνουν και σπουδαία πράγματα. Κάτι περισσότερες από 1.600 αναφορές βρίσκουμε για το #megaekloges (του Mega προφανώς) και 3.300 αναφορές για το #alphaekloges (του Alpha βέβαια).

Πάμε και στα πρόσωπα, για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εντοπίζονται 38.000 αναφορές για το διήμερο Κυριακής-Δευτέρας, ενώ για τον νέο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα καταγράφηκαν 59.000 αναφορές. Σαφές το ποιος επικράτησε και σε αυτό το πεδίο...

ΕΛΛΑΔΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,SOCIAL MEDIA,SIDEBAR,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home