Θα τα... σπάσουμε την Κυριακή;

Deasy @ 23.01.2015
Θα τα... σπάσουμε την Κυριακή;

Να μια ερώτηση που τέθηκε στα μέσα της εβδομάδας κάπου μεταξύ τύρου και αχλαδιού σε μια συζήτηση για "τα πολιτικά" που έλεγαν και οι παλαιότεροι.

Δίπλα στις προβλέψεις για τις επιδόσεις των κομμάτων την Κυριακή οι παρευρισκόμενοι (το deasy ήταν... ωτακουστής) αναρωτήθηκαν τι θα συμβεί στα social media το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου.

Θα... σπάσει άραγε το twitter; Στο παρελθόν υπήρχαν περιπτώσεις που τα συστήματα του twitter δεν άντεχαν τον φόρτο και λιποθυμούσαν με αποτέλεσμα να εμφανίζεται η φάλαινα, το σήμα της υπηρεσίας πως κάτι δεν πάει καλά από τεχνικής πλευράς.

Η αλήθεια είναι πως έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που είδαμε τη φάλαινα στην οθόνη αλλά το ερώτημα παραμένει.

Γεγονός είναι πως τα εκλογικά hashtags γνωρίζουν πιένες τις τελευταίες εβδομάδες και όσο πλησιάζει η ημέρα της κάλπης τόσο αυξάνεται ο αριθμός τους. Χθες, για παράδειγμα, είχαμε 17.000 αναφορές, προχθές το Monitor κατέγραψε 13.000 αναφορές και κάτι μας λέει πως στις 25 Ιανουαρίου θα έχουμε το δημοφιλέστερο hashtag για τη χρονιά που διανύουμε.

Δεν ξέρουμε τι κυβέρνηση θα έχουμε τη Δευτέρα, δεν ξέρουμε πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή, δεν ξέρουμε τι θα κάνουν οι πολιτικοί αρχηγοί, αλλά ξέρουμε πως τη Δευτέρα θα έχουμε τα δικά μας... εκλογικά αποτελέσματα. Μέχρι τότε, καλό βόλι...

 

SIDEBAR,ΕΚΛΟΓΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΕΛΛΑΔΑ,SOCIAL MEDIA,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home