Ο Πέτρος ταξιδεύει και εσύ τον βοηθάς να πάει πιο μακριά

Σε ένα διαδραστικό παιχνίδι μετατρέπει την προβολή της η Aegean Air

Deasy @ 02.09.2014
Ο Πέτρος ταξιδεύει και εσύ τον βοηθάς να πάει πιο μακριά

Το ταξίδι ξεκίνησε την προηγούμενη Παρασκευή 29 Αυγούστου στη Μαδρίτη και ακολούθησε η Σεβίλλη, για τους πρώτους αγώνες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ. Ο ταξιδιώτης είναι ο Πέτρος, ο iTraveller της Aegean, ο οποίος έχει μια δύσκολη αποστολή μέσα στις επόμενες μέρες. Θα πρέπει να ταξιδέψει σε συνολικά 14 μέρες σε οκτώ προορισμούς, χωρίς χρήματα, χωρίς χάρτη και χωρίς ταξιδιωτικό οδηγό. Ο μόνος σύμμαχός του είναι η νέα εφαρμογή για iPad της Aegean αλλά και όλοι εμείς που μπορούμε να τον βοηθήσουμε στο ταξίδι του. Κάθε φορά που κατεβάζουμε το iPad app ή μοιραζόμαστε με τους δικούς μας φίλους τις περιπέτειές του, που εμφανίζονται στα social media της εταιρείας αλλά και στο σχετικό site, ο Πέτρος συλλέγει πόντους για να συνεχίσει και να κάνει πιο συναρπαστικό το ταξίδι του.

Με άλλα λόγια η Aegean μετατρέπει μια ενέργεια προβολής σε ένα διαδραστικό παιχνίδι στο οποίο μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι. Ένα είδος crowdfunding, μόνο που εδώ δεν θα χρειαστεί να δώσουμε κάποια χρήματα. Αρκούν τα παραπάνω και η Aegean με τη σειρά της θα δώσει τη δυνατότητα στον Πέτρο να συνεχίσει να ταξιδεύει αλλά και να μαθαίνει περισσότερα μυστικά για τις πόλεις που επισκέπτεται τις επόμενες μέρες. Άρα η συμμετοχή μας στο ταξίδι του είναι πολύ σημαντική και ουσιαστική.

Ο iTraveller χάρη στο iPad app της Aegean θα έχει τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του να πραγματοποιεί τις κρατήσεις των εισιτηρίων του για να συνεχίζει τις περιπέτειές του, να βρει πληροφορίες για τα αεροδρόμια από και προς τα οποία θα ταξιδέψει και να ενημερώνεται για τον καιρό που θα συναντήσει σε κάθε πόλη που θα βρίσκεται.

Το ταξίδι όπως είπαμε έχει ήδη ξεκινήσει και ο Πέτρος μοιράζεται από όλα τα social media της Aegean όλα όσα ήδη ζει. Στο Facebook θα τον συναντήσεις εδώ, αλλά μπορείς να τον βρεις και στο Instagram, στο Twitter και στο YouTube. Ταυτόχρονα τα νέα του μπορείς να τα μαθαίνεις και στο site aegeanitraveller.com, όπου επίσης δημοσιεύονται και οι στόχοι που έχει για κάθε μέρα του ταξίδιου του αλλά και οι απαραίτητοι πόντοι που πρέπει να μαζέψει.

AEGEAN AIRLINES,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home