Δύο ακόμη ελληνικές εταιρείες στο δίκτυο της Endeavor

Deasy @ 14.03.2013
Δύο ακόμη ελληνικές εταιρείες στο δίκτυο της Endeavor

Ολοκληρώθηκε χθες το 47ο διεθνές πάνελ επιλογής (International Selection Panel – ISP) της Endeavor Global, που φιλοξένησε στην Αθήνα περισσότερους από 100 επιχειρηματίες και εκπροσώπους τους διεθνούς δικτύου Endeavor. Συνολικά 13 επιχειρήσεις επιλέχθηκαν μεταξύ των οποίων και δύο ελληνικές, η Obrela Security Industries και η Out There Media.

Η Obrela Security Industries, η οποία εκπροσωπήθηκε από το Διευθύνοντα Σύμβουλο, Γιώργο Πατσή, δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών αξιολόγησης και διαχείρισης του πληροφοριακού κινδύνου σε πολύπλοκα περιβάλλοντα μεγάλων εγχώριων και διεθνών (Global 500) οργανισμών και εταιρειών.

Η Out There Media, η οποία εκπροσωπήθηκε από τις Kerstin Trikalitis, CEO και Daphne Loukas, COO, δραστηριοποιείται σε Mobile Advertising. Διαθέτει γραφεία σε 11 χώρες και συνεργάζεται με brands, διαφημιστικές εταιρείες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου ανά τον κόσμο με στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας τους και της διάδρασης με τους καταναλωτές με πρωτοποριακό τρόπο.

Συνολικά στο ISP, που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν από 19 επιχειρηματικούς ηγέτες και μέλη του διεθνούς δικτύου της Endeavor 19 επιχειρηματίες, εκπροσωπώντας 13 επιχειρήσεις από 7 χώρες. Η διοργάνωση υποστηρίζεται διεθνώς και από την Ernst & Young στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της με την Endeavor. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες, που πλέον είναι 785 από 489 εταιρείες σε 14 χώρες, απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους από τους mentors και advisors της Endeavor, αποκτούν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της και σε επενδυτές.

Ο Χάρης Μακρυνιώτης, Managing Director της Endeavor Greece δήλωσε: “Η διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης διεθνούς ενδιαφέροντος στην Αθήνα είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς στρέφει την προσοχή μελών της διεθνούς επιχειρηματικής και επενδυτικής κοινότητας στην Ελλάδα και δίνει την ευκαιρία να αναδειχθούν διεθνώς αξιόλογες ελληνικές επιχειρηματικές προσπάθειες. Η ικανοποίησή μας είναι ακόμα μεγαλύτερη με την ένταξη δύο ακόμα ελληνικών εταιρειών στο δίκτυό μας προκειμένου να τις βοηθήσουμε να αναπτυχθούν περαιτέρω διεθνώς και να αποτελέσουν πρότυπα για πολλούς ακόμα Έλληνες επιχειρηματίες.”

ENDEAVOR,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home