Α! Η Αντζελίνα!

Deasy @ 18.03.2016
Α! Η Αντζελίνα!

Καθόλου τυχαίο δεν είναι που έχουμε μια παροιμία η οποία λέει πως “δεν χωράς ούτε στο σακί ούτε στο σακούλι” για να δείξουμε πως κάποιος δεν ικανοποιείται με τίποτα.

Δεν έρχονται διασημότητες στα μέρη μας, γκρινιάζουμε που μας έχουν στην απ’ έξω και που έχουμε χάσει πόντους στον (αόρατο διεθνή) διαγωνισμό για το πού θα περάσουν τον χρόνο τους τα μέλη του τζετ-σετ.

Έρχονται διασημότητες, ξινίζουμε τα μούτρα μας και αρχίζουμε τα “τι θέλει τώρα και ήρθε και αυτός/αυτή”, “όλα τα’χαμε αυτοί μας λείπανε” και τα λοιπά.

Το δεύτερο το εξαντλήσαμε δεόντως την εβδομάδα που πέρασε με αφορμή την επίσκεψη της Ατζελίνα Τζολί. Εντάξει, όχι πως δεν διακρινόμαστε για μια επαρχιώτικη νοοτροπία. Και μόνο η σκηνή που η ηθοποιός-πρέσβειρα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες συναντάται με τον Αλέξη Τσίπρα και σε δεύτερο πλάνο στριμώχνονται υπουργοί με μια έκφραση σαν μαθητούδια που βλέπουν κάτι που δεν θα έπρεπε να δουν, φτάνει.

Με τη βοήθεια του Monitor βρήκαμε λοιπόν πως με την αφεντιά της Τζολί και το κλασικό αντιπολιτευτικό τρολάρισμα ασχολήθηκε ουκ ολίγος κόσμος. Για να έχεις μια εικόνα, είχαμε 16.000 αναφορές για την Τζολί και κοντά στις 7.500 αναφορές για το hashtag #AngelinaJolie αλλά αυτά τα δύο μην τα προσθέσεις, μπορεί να έχουμε κάποια μικρή επικάλυψη.

Α θυμηθήκαμε και τον εθνικό μας καημό την εβδομάδα που πέρασε. Μετρήσαμε 24.000 αναφορές με τη λέξη “Μακεδονία”, ενώ το ταπεινό “κωλοτούμπα” αδικήθηκε καθώς δεν έφτασε ούτε καν τις 1.500 αναφορές.

 

SIDEBAR,SOCIAL MEDIA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home