Samsung Knox: μείνετε παραγωγικοί προστατεύοντας το smartphone σας

Advertorial @ 21.11.2023
Samsung Knox: μείνετε παραγωγικοί προστατεύοντας το smartphone σας

Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούμε όλο και περισσότερο το smartphone μας για να σερφάρουμε στο Internet, σε σύγκριση με τον προσωπικό μας υπολογιστή. Έχουμε ένα smartphone για προσωπική και επαγγελματική χρήση. Εργαζόμαστε εντός και εκτός γραφείου και πολλές φορές χρησιμοποιούμε το smartphone μας για να μπούμε στο δίκτυο της εταιρείας μας. Παράλληλα με την αύξηση της χρήσης, επίσης κατά τα τελευταία χρόνια μεγαλώνει και ο αριθμός των κυβερνοεπιθέσεων, που στοχεύουν τη συσκευή που έχουμε στα χέρια μας. Οι κυβερνοεγκληματίες γνωρίζουν όλες τις παραπάνω νέες συνήθειες και επενδύουν σ’ αυτές με εκλεπτυσμένες επιθέσεις. Στήνουν απάτες που αξιοποιούν τα SMS, αλλά και δημοφιλείς εφαρμογές που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Και οι συνέπειες μιας επιτυχημένης κυβερνοεπίθεσης μπορεί να είναι καταστροφικές, τόσο για εμάς προσωπικά, όσο και για την εταιρεία για την οποία εργαζόμαστε.

Η πλατφόρμα Samsung Knox είναι η απάντηση της Samsung στις παραπάνω προκλήσεις. Μια πλατφόρμα που αναπτύσσεται εδώ και 10 χρόνια από την κορεατική εταιρεία, προσφέροντας αποτελεσματική και εξειδικευμένη -για μια ευρεία γκάμα επιχειρησιακών κλάδων- προστασία. Δεν είναι τυχαίο ότι δεκάδες εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Samsung Knox, δημιουργώντας ένα αποτελεσματικό δίχτυ ασφάλειας για τους ίδιους, αλλά και δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις σε ένα ευρύ φάσμα1.

 

Ασφαλή δεδομένα ανεξάρτητα από που εργάζεστε

Η πλατφόρμα Samsung Knox αποτελεί μια ολιστική λύση ασφάλειας, ενσωματωμένη σε κινητές συσκευές Samsung Galaxy από το chip up. Είναι ένας συνδυασμός hardware και software για την προστασία του smartphone από παραβιάσεις, κυβερνοεπιθέσεις, ιούς, από απειλές του κυβερνοχώρου, αλλά και από κλοπή ή απώλεια συσκευής από ανθρώπινο λάθος. Πληροί με επιτυχία τις απαιτήσεις ασφάλειας που έχουν τεθεί από κυβερνήσεις και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, λαμβάνοντας θετικές αξιολογήσεις από μεγάλους οργανισμούς παγκοσμίως.

Με το Samsung Knox προστατεύεται σε κάθε επίπεδο το Samsung Galaxy smartphone που έχετε στα χέρια σας και σε πραγματικό χρόνο, διατηρώντας απολύτως ασφαλή ευαίσθητα και επαγγελματικά δεδομένα. Ενδεικτικά, η πλατφόρμα χρησιμοποιεί το Knox Vault, στον ξεχωριστό αποθηκευτικό χώρο του οποίου απομονώνονται (από όλη την υπόλοιπη συσκευή) όλα τα βιομετρικά στοιχεία και οι κωδικοί σας, τα οποία δεν μπορούν να ανακτηθούν από κυβερνοεγκληματίες, ακόμα και αν καταφέρουν να χακάρουν την CPU της συσκευής.

Ανταποκρινόμενη στις εξεζητημένες ανάγκες που έχουν οι επιχειρήσεις, η Samsung διαθέτει στην αγορά οκτώ διαφορετικά προϊόντα επέκτασης του Samsung Knox, έτσι ώστε να απαντάει ακριβώς σε εκείνες συγκεκριμένων αναγκών2. Με αυτό τον τρόπο, κάθε συσκευή μετατρέπεται σε μια ειδική έκδοση, σε ένα εκπληκτικό εργαλείο για την επιχείρηση. Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι και η σουίτα Knox Suite η οποία περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος εξατομικευμένων λύσεων Knox και επιτρέπει στο εταιρικό ΙΤ τμήμα να ασφαλίσει, να προσαρμόσει και να διαχειριστεί ολόκληρο τον στόλο των συσκευών για την επιχείρηση με αποκλειστικό γνώμονα τον υψηλό έλεγχο και την παραγωγικότητα. Μεταφορικές, ασφαλιστικές και κάθε άλλης κατηγορίας επιχειρήσεις μπορούν να προστατεύουν αποτελεσματικά τις συσκευές Samsung από κάθε τύπου ρίσκου. Ανεξάρτητα από το αν το προσωπικό της επιχείρησης εργάζεται από το γραφείο ή απομακρυσμένα και από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του smartphone, ακολουθώντας το σε όλο τον κύκλο ζωής του. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Samsung Knox προσφέρει εγγυημένη λήψη ειδοποιήσεων για ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας για εώς και πέντε χρόνια (στην Galaxy Enterprise έκδοση3), ενώ σε αυτή την έκδοση παρέχεται και επέκταση εγγύηση ενός έτους4.

Η πλατφόρμα Samsung Knox βοηθάει τον επαγγελματία να παραμείνει συνδεδεμένος, προστατευμένος και παραγωγικός, τηρώντας αυστηρές προδιαγραφές. Μπορεί να αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο μιας ισχυρής στρατηγικής ασφάλειας κάθε επιχείρησης, υποστηρίζοντας μια μεγάλη ποικιλία συσκευών της Samsung.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

  1. Το Samsung Knox πληροί με επιτυχία τις αυστηρές απαιτήσεις ασφαλείας που έχουν τεθεί από κυβερνήσεις και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας στους επιχειρηματικούς χρήστες μια ισχυρή λύση ασφάλειας για κινητά. - https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/knox-certifications
  2. Το Knox Guard απαιτεί τριετή συνδρομή. Τα Knox Manage, Knox Asset Intelligence, Knox E-FOTA, Knox Capture, Knox Configure και το Knox Suite απαιτούν ετήσια συνδρομή.
  3. Η διαθεσιμότητα του Enterprise Edition μπορεί να διαφέρει ανά μοντέλο και περιοχή.
  4. Για έως τρία χρόνια συνολικά. Ισχύει για συσκευές Enterprise Edition που κυκλοφόρησαν το 2023 και μεταγενέστερα μοντέλα.
 


SAMSUNG KNOX,SMARTPHONES,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home