Το Samsung Galaxy 23 Ultra Enterprise Edition σύμμαχος στην παραγωγικότητα, την ασφάλεια και την ταχύτητα για κάθε επιχείρηση

Advertorial @ 09.06.2023
Το Samsung Galaxy 23 Ultra Enterprise Edition σύμμαχος στην παραγωγικότητα, την ασφάλεια και την ταχύτητα για κάθε επιχείρηση

Ο νέος τρόπος εργασίας θέλει ευελιξία, απαιτεί ταχύτητα, δεν περιορίζεται στο γραφείο ή σε κάποια συγκεκριμένη συσκευή. Οι ομάδες που συνεργάζονται για την ολοκλήρωση ενός project μοιράζονται μεταξύ τους κοινόχρηστα αρχεία, προκειμένου όλα τα μέλη τους να έχουν άμεση και ανά πάσα στιγμή ενημερωμένη εικόνα για την πορεία του.

Σ’ αυτήν την εποχή… της κοινής χρήσης οι επιχειρήσεις και τα στελέχη καλούνται να επιλέξουν συσκευές που να υποστηρίζουν αυτό το απαιτητικό και mobile περιβάλλον. Με τις πιο προηγμένες λειτουργίες, που θα διασφαλίζουν αδιάλειπτη ροή της πληροφορίας και της ενημέρωσης, υψηλή παραγωγικότητα, άμεση συνδεσιμότητα με το σύνολο του εξοπλισμού που χρησιμοποιεί η επιχείρηση και βέβαια υποστήριξη των επιπέδων ασφάλειας, έτσι ώστε οι πιθανοί hackers να βρουν «κλειστές πόρτες» στα συστήματα της επιχείρησης.

Αυτές τις πολύ σημαντικές προτεραιότητες των σύγχρονων επιχειρήσεων υποστηρίζει το Galaxy S23 Ultra Enterprise Edition1, που προσφέρει η Samsung στην ελληνική αγορά.

 

Υψηλή Παραγωγικότητα

Η Samsung εδώ και αρκετά χρόνια ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις όλων των επιπέδων, είτε μιλάμε για ιδιωτική χρήση ή επαγγελματική. Το Samsung Galaxy S23 Ultra Enterprise Edition είναι το τελευταίο δείγμα αυτής της προσπάθειας, προσφέροντας πλήθος λειτουργιών και χαρακτηριστικών που συμβάλουν στα υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας.

Το S Pen2 αποτελεί τον κύριο εκφραστή της παραγωγικότητας, επιτρέποντάς σας: να κάνετε highlight όλες τις πληροφορίες ενός event από μία εικόνα ή βίντεο και με μία μόλις κίνηση να μεταφέρετε αυτή την πληροφορία στο ημερολόγιο και την ημέρα πραγματοποίησης του event. Είστε σε ένα υβριδικό meeting -Google Meet3- με την υπόλοιπη ομάδα; Με το S-Pen μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις τις οποίες θα μπορούν να βλέπουν live όλοι οι συμμετέχοντες, προσθέτοντας ταυτόχρονα κάθε πιθανό multimedia υλικό που μπορεί να είναι χρήσιμο στη συνάντηση και στα συμπεράσματά της. Από την άλλη πλευρά, το Mobile Camera Share σε Webex Meetings σας επιτρέπει να live μετάδοση βίντεο από την κάμερα του Samsung Galaxy S23 Ultra στη σύσκεψή σας και να κρατάτε σημειώσεις στην οθόνη με το S Pen.

Με το Samsung Galaxy S23 Ultra Enterprise Edition το smartphone συνεργάζεται άρτια με το επιτραπέζιο ή φοτηρό υπολογιστή σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια εργασία στο κινητό και να τη συνεχίσετε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ με το Link to Windows μπορείτε να συνεχίσετε την έρευνά που κάνατε στο smartphone, ακόμα και να απαντήσετε απευθείας σε μηνύματα απευθείας από τον υπολογιστή.

 

Ασφάλεια, από το κουτί μέχρι όλο τον κύκλο ζωής του Galaxy S23 Ultra

Το Samsung Galaxy S23 Ultra Enterprise Edition έρχεται εξοπλισμένο με τη σουίτα ασφάλειας Knox δωρεάν για ένα έτος, έτσι ώστε όλα τα εμπιστευτικά δεδομένα της επιχείρησης να παραμένουν ασφαλή και προστατευμένα από κάθε πιθανή απειλή. Με το Galaxy Enterprise Edition, η συσκευή λαμβάνει έως και πέντε χρόνια εγγυημένες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας, εξασφαλίζοντας προστασία και κατ’ επέκταση επιχειρηματική συνέχεια καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Με τη σουίτα Knox που περιλαμβάνεται στην έκδοση Enterprise, οι διαχειριστές της ΙΤ υποδομής κάθε επιχείρησης μπορούν να διαμορφώσουν εύκολα στη συσκευή όλες τις λύσεις προστασίας, καλύπτοντας απαιτήσεις ασφαλείας, από την ενεργοποίηση της συσκευής. Έτσι το Samsung Galaxy S23 Ultra να είναι έτοιμο για εργασία από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, ενώ συνοδεύεται από εκδόσεις συντήρησης και ασφάλειας σε όλο τον κύκλο ζωής του.

Από την ασφάλεια, μέχρι θέματα χρήσης και διαχείρισης η νέα συσκευή της Samsung προσφέρει έναν παραγωγικό και αξιόπιστο τρόπο εργασίας για τα στελέχη, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

1. Η διαθεσιμότητα του Enterprise Edition διαφέρει ανά μοντέλο/περιοχή.  Για περισσότερες πληροφορίες για το Samsung Galaxy Enterprise Edition δείτε εδω: https://www.samsung.com/gr/business/mobile/enterprise-edition/

2. Διατίθεται για Samsung Galaxy S23 Ultra και μεταγενέστερα μοντέλα.

3. Το Google Meet είναι εμπορικό σήμα της Google LLC. Η διαθεσιμότητα της εφαρμογής Google Meet ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή. Απαιτεί βέλτιστη σύνδεση δικτύου και εγγραφή λογαριασμού Google.

SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA,SMARTPHONES,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home