HUAWEI WATCH Ultimate: Ο σύμμαχος σου σε κάθε… ριψοκίνδυνη αποστολή

Advertorial @ 06.04.2023
HUAWEI WATCH Ultimate: Ο σύμμαχος σου σε κάθε… ριψοκίνδυνη αποστολή

Καθένας από εμάς αντιλαμβάνεται τη λέξη περιπέτεια διαφορετικά. Για άλλους είναι το να ξεπερνούν τα όρια τους μέσα από extreme σπορ, ενώ άλλοι την ταυτίζουν με πιο ρεαλιστικούς στόχους. Από οργανωμένες καταδύσεις στο Αιγαίο ή αναρρίχηση στον Όλυμπο μέχρι ένα απαιτητικό workout στο γυμναστήριο της πόλης, χρειαζόμαστε συσκευές – συμμάχους, όπως πχ ένα smartwatch.

Το HUAWEI WATCH Ultimate είναι η νέα πρόταση της Huawei που αποδεικνύει έμπρακτα πως ένα smartwatch μπορεί να καταφέρει τα πάντα και να αντέξει ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Με ένα εξαιρετικής ανθεκτικότητας σώμα, φτιαγμένο από υλικά που χρησιμοποιούνται στα πολυτελή ρολόγια, έρχεται να καταρρίψει κάθε περιορισμό. Ξαφνιάστηκες; Κι ακόμη δεν αρχίσαμε!


Αντοχή και ανθεκτικότητα παντός καιρού

Η πιο χαρακτηριστική φράση για να περιγράψουμε την κατασκευή του νέου smartphone που λανσάρει η HUAWEI, είναι «πρότυπο αντοχής».

Το σώμα του HUAWEI WATCH Ultimate δημιουργήθηκε από πρωτοποριακό κράμα υγρού μετάλλου με βάση το ζιρκόνιο, ένα νέο υλικό που χρησιμοποιείται στα πολυτελή ρολόγια υψηλών προδιαγραφών και τώρα είναι η πρώτη φορά που το κράμα υγρού μετάλλου χρησιμοποιείται σε ένα smartwatch. Με μοναδικές ιδιότητες, αντιστέκεται στην παραμόρφωση σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας, ενώ είναι ανθεκτικό ακόμα και στην πιο σκληρή χρήση.

Με AMOLED πάνελ από κρύσταλλο ζαφειριού και μπρασελέ κατασκευασμένο από σκληρό κράμα τιτανίου, μπορεί να αντέξει κάθε καιρική συνθήκη, κάθε δύσκολή αποστολή. Με υπερβολικό κρύο ή υπερβολική ζέστη, σε δυσπρόσιτα εδάφη, σε ύψη ή στο βυθό της θάλασσας, το HUAWEI WATCH Ultimate θα γίνει το δεξί σου χέρι, χωρίς κανένα ίχνος φθοράς.

Και στις δύο χρωματικές επιλογές έρχεται να «κουμπώσει» απόλυτα με το lifestyle σου όσο… ριψοκίνδυνο κι αν είναι. Από τη μια το HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue ενσαρκώνει τη δύναμη της άγριας θάλασσας και προορίζεται για όσους λατρεύουν τα θαλάσσια σπορ και τις καταδύσεις. Από την άλλη το HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black δημιουργήθηκε για τους λάτρεις της φύσης που αγαπούν να δραπετεύουν από τη βουή της πόλης.

 

Ζήσε κάθε περιπέτεια στο έπακρο

H νέα πρόταση της Huawei έρχεται να καταρρίψει κάθε ρεκόρ αντοχής στο νερό. Υποστηρίζοντας δυνατότητες υποβρύχιας κατάδυσης 100 μέτρων, μπορεί να αντέξει έως και 24 ώρες σε κατάσταση βύθισης.  Με λίγα λόγια γίνεται απευθείας ο προσωπικός σου βοηθός για την οργάνωση κάθε κατάδυσης με 4 διαφορετικά modes για να διαλέξεις, αλλά και πλήθος προτάσεων με βάση το περιβάλλον. Τι σημαίνει αυτό; Το HUAWEI WATCH Ultimate θα γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ μαζί με τον εξοπλισμό σου, που θα σε βοηθά να οργανώσεις κάθε υδάτινη αποστολή, με βάση τις καιρικές συνθήκες σε πραγματικό χρόνο.

Αν ωστόσο είσαι περισσότερο φαν… της γης και δοκιμάζεις τις αντοχές σου στην ύπαιθρο, η HUAWEI σου προσφέρει μια σειρά λειτουργιών για να παρακολουθείς ανά πάσα ώρα και στιγμή τις επιδόσεις σου. Είτε αγαπάς την ποδηλασία ή την πεζοπορία, είτε περιμένεις καρτερικά το καλοκαίρι για να οργανώσεις κάμπινγκ με την παρέα, το ολοκαίνουργιο Expedition Mode έχει σχεδιαστεί ειδικά για σένα.

Με ακριβή καταγραφή της τροχιάς και αναλυτική πλοήγηση, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να… χαθείς, αφού κάθε διαδρομή που κάνεις θα καταγράφεται αυτόματα, ακόμη κι αν βρίσκεσαι στο πιο απομακρυσμένο χωριό.  Επίσης, σε περίπτωση που ανήκεις στην κατηγορία των εξερευνητών, και σου αρέσει να ανακαλύπτεις νέα μέρη, το HUAWEI WATCH Ultimate σίγουρα θα γίνει τα μάτια & η… πυξίδα σου. Μέσω των δυνατοτήτων εντοπισμού θέσης Precision Dual-Frequency Five-System GNSS, θα έχεις πρόσβαση κάθε στιγμή σε όλα τα δεδομένα εξερεύνησης σε εξωτερικούς χώρους.

Κι όλα αυτά με μια ασυναγώνιστη διάρκεια μπαταρίας που μπορεί να ξεπεράσει τις 2 εβδομάδες. Ναι καλά διάβασες, το HUAWEI WATCH Ultimate σε κάνει να ξεχάσεις στην κυριολεξία τη φόρτιση και να συνεχίσεις ανενόχλητος κάθε δραστηριότητα σου. Ακόμη κι όταν η μπαταρία εξαντληθεί, το smartwatch φορτίζεται πλήρως εντός 60 λεπτών ή 25% εντός 10 λεπτών. Ιδανικό σενάριο για πολλούς, αλλά η HUAWEI το κάνει πραγματικότητα.


Ο προσωπικός σου σύμβουλος υγείας

Οι δυνατότητες του όμως δεν σταματούν εδώ, αφού εκτός από πολυεπίπεδη υποστήριξη κάθε μορφής άσκησης και δραστηριότητας, σου παρέχει αναλυτική κατάσταση της υγείας σου. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελεί κάτι σαν προσωπικό σύμβουλο με αναλυτικές πληροφορίες υγείας και ευεξίας. Στα πιο ξεχωριστά τέτοια χαρακτηριστικά του είναι σίγουρα η βελτιωμένη ανάλυση Ηλεκτροκαρδιογραφήματος, με πιστοποίηση CE MDR, αλλά και η ειδοποίηση καρδιακού ρυθμού, ο ακριβής έλεγχος αρτηριακής ανελαστικότητας και η ολοήμερη παρακολούθηση SpO2.

Ταυτόχρονα, μπορείς παρακολουθήσεις την ποιότητα του ύπνου όλη τη νύχτα, αλλά και τα επίπεδα στρες στη διάρκεια της ημέρας. Στοιχεία, σίγουρα απαραίτητα για την καθημερινότητα που πολλές φορές γίνεται δύσκολη και απαιτητική. Φαντάσου να μπορείς να ελέγχεις 24/7 το σώμα σου, χωρίς να χρειαστεί να τρέχεις σε πολλές και διαφορετικές συσκευές.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις λοιπόν, το HUAWEI WATCH Ultimate θα αλλάξει μια για πάντα όλες τις αγαπημένες σου δραστηριότητες, extreme ή όχι. Μιας και κάθε περιπέτεια πρέπει πάντα να ξεκινάει με τα κατάλληλα εφόδια, πώς θα σου φαινόταν να τα έχεις όλα συγκεντρωμένα σε μια συσκευή; Αυτό υπόσχεται και κάνει πράξη το HUAWEI WATCH Ultimate.

 

Τα HUAWEI smartwatches είναι συμβατά με iOS και Android κινητά τηλέφωνα.

Το HUAWEI WATCH Ultimate, το νέο smartwatch υψηλής τεχνολογίας της Huawei που ξεπερνά τις προηγούμενες κορυφαίες κατηγορίες της, θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τις 7 Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.


HUAWEI WATCH ULTIMATE,SMART WATCH,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home