Samsung Galaxy Tab Active4 Pro 5G: ένα tablet με ισχυρό δείκτη αντοχής σε δύσκολες συνθήκες

Advertorial @ 18.11.2022
Samsung Galaxy Tab Active4 Pro 5G: ένα tablet με ισχυρό δείκτη αντοχής σε δύσκολες συνθήκες

Η εργασιακή συνθήκη στο γραφείο 9-5 δεν ισχύει για όλους. Είναι πολλές εκείνες οι ειδικές επαγγελματικές κατηγορίες, των οποίων η εργασία γίνεται σε δύσκολες εξωτερικές συνθήκες, με τα στοιχεία της φύσης, με βαριά μηχανήματα και υλικά. Εργασία που πρέπει να γίνεται μεθοδικά, να τηρείται η διαδικασία με ευλάβεια, ακόμα και να τηρούνται κανόνες ασφάλειας από το προσωπικό. Σ’ αυτές τις συνθήκες το πουκάμισο και το σακάκι αντικαθίσταται από ειδικές στολές και ρούχα, γάντια, ακόμα και κράνη.

Για αυτές τις ειδικές κατηγορίες επαγγελματιών η Samsung προσφέρει μια λύση που υπόσχεται να αντέξει στις κακουχίες. Το Samsung Galaxy Tab Active4 Pro 5G είναι η νέα πρόταση της επιχείρησης που θα διευκολύνει τον τρόπο εργασίας σας.

 

O συνεργάτης σου σε αντίξοες συνθήκες

Μια μόλις ματιά στο νέο tablet είναι πειστική για τον ανθεκτικό του χαρακτήρα. Ενισχυμένα πλαϊνά μέρη και πλάτη, οθόνη που είναι ελαφρώς βυθισμένη σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα μαρτυρούν ότι η νέα πρόταση της Samsung αποτελεί μια συσκευή ειδικών αποστολών. Μια συσκευή που μπορεί να αντέξει πιθανές αναποδιές, ένα ατύχημα που σε άλλες περιπτώσεις θα στοίχιζε ακριβά. Όχι όμως στο Galaxy Tab Active4 Pro, η οθόνη του οποίου προστατεύεται από γρατζουνιές και άλλες φθορές και από γυαλί Corning Gorilla Glass 5.

Μηχανικοί και επαγγελματίες που χρειάζεται να φοράνε γάντια κατά τη διάρκεια της εργασίας τους θα λατρέψουν επίσης και ένα ακόμα χαρακτηριστικό. Τη δυνατότητα να ρυθμίσει την οθόνη του Tab Active4 Pro για χρήση με γάντια, έτσι ώστε να αναγνωρίζεται κάθε εντολή στην επιφάνειά της, χωρίς να χρειάζεται να τα αφαιρέσει από τα χέρια του*. Ταυτόχρονα, μπορεί να ρυθμίσει και το μέγεθος το ψηφιακών πλήκτρων, σύμφωνα με τις ανάγκες του. 

Σκόνη, άμμος, επαφή με το υδάτινο στοιχείο επίσης δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στη λειτουργία του νέου tablet της Samsung**, το οποίο αποτελεί τον κατάλληλο συνεργάτη σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθεί ο κάτοχός του. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Tab Active4 Pro αντέχει ακόμα και σε βάθος νερού έως 1,5 μέτρο, με τη συσκευή να είναι συμβατή με τα στρατιωτικά πρότυπα των ΗΠΑ***.

 

Λειτουργεί ακόμα και χωρίς μπαταρία

Ναι, καλά διαβάσατε. Το Samsung Tab Active4 Pro 5G μπορεί να λειτουργεί ακόμα και αν δεν τροφοδοτείται με ενέργεια από τη μπαταρία του. Πώς; Η κορεάτικη εταιρεία έλαβε υπόψη της ότι σε συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας μπορεί να φουσκώσει η μπαταρία των ηλεκτρονικών συσκευών λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών. Για την αποφυγή ενός τέτοιου «ατυχήματος» το νέο tablet της Samsung επιτρέπει στο χρήστη να ενεργοποιήσει τη λειτουργία «Χωρίς Μπαταρία», και να συνδέσει το Tab Active4 Pro 5G με μια εξωτερική πηγή τροφοδοσίας από τη USB θύρα προκειμένου να συνεχίσει να το χρησιμοποιεί.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά συνοδεύουν εκείνα που υπόσχονται υψηλή απόδοση και παραγωγικότητα εν κινήσει. Οθόνη 10,1 ιντσών που εξασφαλίζει κορυφαία θέαση περιεχομένου, συνδεσιμότητα με WiFi, αλλά και 5G δίκτυα, κορυφαίοι επεξεργαστικοί πόροι και αποθηκευτικός χώρος έως 1ΤΒ, μέσω της θύρας για microSD κάρτες, αλλά και γραφίδα S-Pen, που είναι λειτουργική σε απαιτητικά περιβάλλοντα, ακόμα και με τη χρήση γαντιών.

Επιπρόσθετα, χάρη στο Samsung DeX θα έχετε μια εμπειρία παρόμοια με εκείνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή, εντός ή εκτός γραφείου. Σύνταξη και αποστολή email από το εργοτάξιο, αναφορών από το αυτοκίνητο, τις οποίες μπορείτε να επεξεργαστείτε αργότερα σε ένα γραφείο, συνδέοντας το Tab Active4 Pro 5G σε μεγαλύτερη οθόνη.

Aνθεκτικό και λειτουργικό, το Samsung Tab Active4 Pro 5G είναι κατασκευασμένο για να φέρει σε πέρας την απαιτητική καθημερινότητά σας.

*Η ευαισθησία στην αφή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το υλικό των γαντιών.

**Η συσκευή έχει πιστοποιήσεις IP68 και IPX5 σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60529. Ο βαθμός αντοχής στη σκόνη ελέγχεται σε εργαστηριακές συνθήκες από τρίτους: 2 κιλά σκόνης ταλκ (μέγιστη διάμετρος 0,05 mm)/κυβικό μέτρο εμφυσήθηκαν σε δοκιμαστικό θάλαμο που στεγάζει τη συσκευή (η πίεση αέρα μέσα σε αυτή διατηρείται κάτω από τον περιβάλλοντα αέρα) για 2 ώρες. Αξιολόγηση IP6X. Η αντοχή στη σκόνη ίσως διαφέρει ανάλογα τις συνθήκες χρήσης. Η βαθμολογία αντοχής στο γλυκό νερό βασίζεται στις συνθήκες: εκτόξευση νερού από σωλήνα ακροφυσίου 6,3 mm, 12,5 L/min για 3 λεπτά (IPX5) και βύθιση σε έως και 1,5 μέτρο γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά (IPX8). Δεν συνιστάται χρήση σε παραλία, πισίνα.

***Συμβατό με στρατιωτικά πρότυπα των ΗΠΑ, MIL-STD-810H. MIL-STD-810H: τυποποιημένη μορφή δοκιμών σχεδιασμένη από τον στρατό των ΗΠΑ για την αξιολόγηση περιορισμών της συσκευής.

 

{Διαφημιστική Καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς M.A.E.}

SAMSUNG TAB ACTIVE4 PRO 5G,TABLETS,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home