Box.gr: ό,τι τραβάει η όρεξη σου

Τρώγοντας έρχονται τα data.

Deasy @ 29.12.2020
Box.gr: ό,τι τραβάει η όρεξη σου

Τι είναι για σένα το φαγητό; Προσωπικά μιλώντας, το φαγητό είναι μία ολόκληρη κουλτούρα. Είναι αρώματα, γεύσεις, είναι η ιστορία λαών και εποχών, είναι η παρέα, είναι αυτό που είμαστε, όπως έλεγε πριν πολλά-πολλά χρόνια ο Ιπποκράτης. Είναι δύναμη σωματική, παρέχοντας την απαραίτητη ενέργεια, είναι ψυχολογική ανάταση, επηρεάζοντας τη διάθεσή μας.

Διάθεση που το τελευταίο δίμηνο, έχει τσαλακωθεί από την καραντίνα που μοιάζει ατελείωτη και πιο βαριά από εκείνη της προηγούμενης Άνοιξης. Επειδή όμως όλοι κατανοούμε ότι προέχει η ασφάλεια και η υγεία μας σ’ αυτήν την περίοδο, είναι σημαντικό να βρούμε τρόπους και διεξόδους για να περάσουμε καλά ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Το Box, το food delivery app της Cosmote είναι μια τέτοια διέξοδος, φέρνοντας στο τραπέζι του σπιτιού μας όσα πραγματικά τραβάει η όρεξή μας. Τις γεύσεις εκείνες που μας έχουν λείψει αυτές τις μέρες.

 

Ένα app προσαρμοσμένο στις προσωπικές μας προτιμήσεις

Με το Box app η διάθεση δεν φτιάχνει όταν το φαγητό φθάσει στο σπίτι αλλά από τη στιγμή που θα μπεις στην εφαρμογή. Αυτό μάλλον θα σου απαντήσουν όσοι χρησιμοποιούν ήδη το συγκεκριμένο app, αυτό σου επιβεβαιώνω και εγώ που συχνά-πυκνά χρησιμοποιώ την εφαρμογή αυτήν την περίοδο για να απολαύσω γεύσεις από κουζίνες που έχω πεθυμήσει στο lockdown.

Ξεκινώντας από τη δημιουργία γευστικού προφίλ, έως τη δυνατότητα προγραμματισμένης παράδοσης, το Box app (Android & iOS) μου προσφέρει εξατομικευμένες επιλογές, διευκολύνοντας την εμπειρία μου. Με το προσωπικό προφίλ, το Box γνωρίζει ότι προτιμάω ιταλικές, ασιατικές και έθνικ γεύσεις και προσαρμόζει τις διαθέσιμες προτάσεις του -σε περισσότερα από 6.500 συνεργαζόμενα καταστήματα-  πάνω σε αυτές τις επιλογές. Μα θα αναρωτηθείς, δεν είναι περιοριστικό; Όχι, δεν είναι, στο Box έχω πάντοτε την ευχέρεια να αλλάξω τις προτιμήσεις μου, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορώ να επισκεφθώ οποιαδήποτε κατηγορία κουζίνας με ενδιαφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Τις βραδιές του Champions League ήταν ακόμα πιο χρήσιμη η επιλογή της προγραμματισμένης παράδοσης. Η προσωπική φούσκα των τριών φίλων με τους οποίους διατηρώ επαφή αυτό το διάστημα είχε δεσμευτεί για την παρουσία τους στο σπίτι για να δούμε τον Ολυμπιακό και εγώ μπορούσα να προγραμματίσω από νωρίς την παράδοση της πίτσας στις 9:30, αποφεύγοντας μια πιθανή καθυστέρηση, που όλοι έχουμε συναντήσει στο delivery τέτοιες ώρες αιχμής. Διπλά ικανοποιημένοι. Και οι πίτσες έρχονταν πάντα στην ώρα τους και ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, οπότε -καλά να είμαστε- θα το επαναλάβουμε το Φεβρουάριο στην επανέναρξη του Europa League.

 

Προσφορές και δώρα

Όμως, το Box έχει κερδίσει την προτίμησή μου και για μερικούς ακόμα λόγους. Και εδώ έρχονται οι διαφορετικές προσφορές και δώρα που προσφέρει με κάθε παραγγελία, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ως πελάτης της Cosmote μπορώ να επωφελούμαι από δωρεάν GBs, με τους πόντους που κερδίζω από τις παραγγελίες και να πιστώνονται στο κινητό μου, χωρίς να «φουσκώνω» το λογαριασμό του, αλλά και να αξιοποιώ τους Cosmote Deals for You κωδικούς για να κερδίσω επιπλέον εκπτώσεις. Επιπρόσθετα, μέσα από τις συνεργασίες της Cosmote με δημοφιλή brands (Coca Cola, VISA, Hellmanns, Everest κλπ) μπορώ να επωφεληθώ και από δωροεπιταγές, ενώ βεβαίως δεν λείπουν οι κλασικές εποχικές προσφορές που συναντάμε και σε άλλες αντίστοιχες εφαρμογές. Για παράδειγμα, κάθε Πέμπτη μπορείς να συνοδεύσεις την παραγγελία σου με μία Coca-Cola και να κερδίσεις 2x πόντους.

 

Κάτι παραπάνω από ένα food delivery app

Όμως το τελευταίο διάστημα το Box έχει ξεφύγει από τα στενά πλαίσια μιας εφαρμογής παραγγελίας φαγητού. Σήμερα, οι χρήστες του BOX μπορούν να παραγγέλνουν φαγητό ή καφέ σε περισσότερα από 6.500 καταστήματα σε 48 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, η συνεργασία με τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ Μασούτης και Κρητικός (για πρώτη φορά με όλα τα προϊόντα διαθέσιμα, περισσότερα από 1.000 ανά αλυσίδα), όπως επίσης και με άλλα καταστήματα (Delicatessen, κρεοπωλεία, μανάβικα κ.α.) μου έχουν δώσει επιπλέον λόγους για να χρησιμοποιώ την εφαρμογή και να μεγιστοποιώ τα οφέλη που παίρνω πίσω. Τόσο από το Box, όσο και από τα προγράμματα επιβράβευσης των παραπάνω σούπερ μάρκετ, τα οποία υποστηρίζονται και για τα ψώνια μέσα από την πλατφόρμα του ΒΟΧ. Και ένα ακόμα τελευταίο tip: αν έχεις κάρτα ticket restaurant της Edenred μπορείς επίσης να τη χρησιμοποιήσεις είτε για τα ψώνια σας στο σούπερ μάρκετ είτε για οποιαδήποτε άλλη παραγγελία, σε ένα από τα 600 περίπου συνεργαζόμενα καταστήματα της εφαρμογής που την υποστηρίζουν.

Τελικά, έχουν μάλλον δίκιο όσοι λένε ότι η πανδημία και ο περιορισμός στο σπίτι θα δημιουργήσουν νέες συνήθειες, ακόμα και όταν λήξουν τα μέτρα. Να δεις που μία από αυτές θα είναι και το Box.

BOX.GR,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,FOOD DELIVERY,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home