Huawei AppGallery: περισσότερες εφαρμογές και προνόμια στους καταναλωτές

H Huawei κερδίζει το στοίχημα και οι καταναλωτές κερδίσουν επιπλέον οφέλη από τις εφαρμογές.

Advertorial @ 10.11.2020
Huawei AppGallery: περισσότερες εφαρμογές και προνόμια στους καταναλωτές

Δυόμισι χρόνια μετά την δημιουργία του, το Huawei AppGallery έχει εξελιχθεί από μία φιλόδοξη προσπάθεια της Huawei στην τρίτη μεγαλύτερη πλατφόρμα εφαρμογών στον κόσμο, εμπλουτίζοντας συνεχώς τον αριθμό των apps που προσφέρει στους χρήστες. Το Huawei AppGallery δεν κατάφερε απλώς να μπει στο χάρτη των ηλεκτρονικών καταστημάτων για εφαρμογές αλλά πλέον αποτελεί μια ισχυρή εναλλακτική των γνωστών δύο προ-υπαρχόντων πλατφορμών, προσελκύοντας συνεχώς όλο και περισσότερους στο οικοσύστημά του.

Ενδεικτικοί της ραγδαίας ανάπτυξής του είναι οι παρακάτω αριθμοί: το Huawei AppGallery ήδη μετράει περισσότερα από 460 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες, οι οποίοι μόνο στο τελευταίο εξάμηνο πραγματοποίησαν 184 δισεκατομμύρια downloads των 96.000 εφαρμογών που είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα. Την ίδια στιγμή, η κοινότητα των εγγεγραμμένων προγραμματιστών μετράει περισσότερα από 1,8 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Πέρα όμως από την ποσότητα η νέα πλατφόρμα δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στην ασφάλεια και στην προστασία των προσωπικών δεδομένων, αποτελώντας μια ανοιχτή πύλη για πρόσβαση στον κόσμο των εφαρμογών και των υπηρεσιών που προσφέρει ελευθερία, επιλογή και ευελιξία.

 

Κορυφαίες εφαρμογές σε παγκόσμιο επίπεδο

Η αλματώδης αύξηση της βάσης και της χρήσης του Huawei AppGallery είναι αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας της κινεζικής εταιρείας να δημιουργήσει ένα ανοικτό και ασφαλές οικοσύστημα, που παρέχει ποικιλία premium εφαρμογών. Πιστή στο όραμά της η εταιρεία συνεχίζει με εντατικό ρυθμό την προσπάθειά της αυξάνοντας τις επιλογές των χρηστών, προσφέροντας ήδη μία ευρεία γκάμα γνωστών διεθνώς apps, που ανήκουν σε 18 διαφορετικές κατηγορίες, όπως πλοήγηση, μετακίνηση, ειδήσεις, κοινωνικά δίκτυα κ.α

Ενδεικτικά, μόλις πρόσφατα στην πλατφόρμα προστέθηκε η κορυφαία παγκοσμίως εφαρμογή για συγκοινωνίες Moovit, η οποία προτείνει την ιδανική επιλογή δρομολογίου για οποιαδήποτε μετακίνηση με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σε 3.200 πόλεις σε 106 χώρες. Επιπρόσθετα, διαθέσιμη είναι η κορυφαία εφαρμογή πλοήγησης TomTom Go Navigation, με 3D χάρτες, παρακολούθηση της κίνησης στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο κ.α., όπως επίσης και η Bolt, μία κορυφαία εταιρεία μεταφορών στην Ευρώπη, με επιλογές μετακίνησης που περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- εν οικίαση ποδηλάτων και scooter. Εφαρμογές που συμπληρώνουν την εμπειρία που ήδη πρόσφερε η εφαρμογή HereWeGo με φωνητική πλοήγηση και ενημέρωση για τα ΜΜΜ σε περισσότερες από 1300 πόλεις σε όλο τον κόσμο. 

Μία από τις καλύτερες εφαρμογές μετακίνησης, το Moovit είναι πλέον διαθέσιμο στο AppGallery.

Αντίστοιχα παραδείγματα συναντάμε και στον κατάλογο των εφαρμογών που σχετίζονται με την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής άσκησης, η δημοτικότητα των οποίων έχει αυξηθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα. Κάτι που το γνωρίζει και η ίδια η Huawei μέσα από την πλούσια σειρά wearables που προσφέρει στην αγορά, που παρέχουν την ευχέρεια στους καταναλωτές να παρακολουθούν πλήθος χρήσιμων πληροφοριών. Ενδεικτικά, στο AppGallery διατίθεται μεγάλο εύρος εφαρμογών, από εκείνες που καλύπτουν συνολικά την άσκηση και την υγεία, όπως το Huawei Health, μέχρι εξειδικευμένες εφαρμογές για συγκεκριμένες δραστηριότητες, όπως το Sleep Cycle, το Home Workouts, το StepsApp, το Period Tracker  κ.α.

Όμως η προσπάθεια της Huawei έχει και μακροπρόσθεσμους στόχους, όπως η συνεργασία της με διάφορους τομείς (χρηματοπιστωτικό, εκπαιδευτικό, επιχειρησιακό, πολιτιστικό κτλ) για την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού οργανισμών και επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση να διευκολυνθεί περαιτέρω η καθημερινότητα του χρήστη. Εφαρμογές όπως το Huawei Wallet (συναλλαγές με POS μέσω smartphone), το Huawei City Service (με υπηρεσίες για τον πολίτη με χρήση Huawei ID) ή το Link Now (μια πλατφόρμα για απομακρυσμένη, online εκπαίδευση και συνεργατικότητα) είναι μερικά μόνο παραδείγματα τέτοιων λύσεων που η Huawei θέλει να προσφέρει στους καταναλωτές.


Οι πιο σημαντικές ελληνικές εφαρμογές μπαίνουν στο AppGallery  

Ταυτόχρονα με την αύξηση των επιλογών σε παγκόσμιο επίπεδο η Huawei συνεχίζει να διευκολύνει την καθημερινότητα των Ελλήνων χρηστών, φέρνοντας στην πλατφόρμα της όλες εκείνες τις εφαρμογές που τους έχουν γίνει απαραίτητες σε διάφορα πεδία, όπως οι μετακινήσεις, οι συναλλαγές, η διασκέδαση, η διατροφή. Ήδη από πολύ νωρίς στο κατάστημα εφαρμογών της Huawei είναι διαθέσιμα μεταξύ άλλων τα apps efood (η δημοφιλέστερη υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού, μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 7.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας), Taxiplon Passenger (για ασφαλή μετακίνηση με ταξί), ParkAround (για εύρεση σταθμών στάθμευσης αυτοκινήτων σε συμφέρουσες τιμές) και e-fresh (για παραγγελίες ειδών σουπερμάρκετ), ενώ ο κατάλογος εμπλουτίζεται διαρκώς.

Επιπρόσθετα, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι στο AppGallery θα ενταχθούν στο άμεσο μέλλον επιπλέον εφαρμογές, όπως εκείνες των ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, Χρυσή Ευκαιρία, Nova Go, ERTFlix και Viva.gr, με τα mobile apps των μεγάλων ελληνικών τραπεζών (Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα) να είναι ήδη διαθέσιμα και εκείνη της Τράπεζας Πειραιώς να ακολουθεί πολύ σύντομα. Γίνεται αντιληπτό ότι τουλάχιστον η έλευση των τραπεζικών εφαρμογών στο AppGallery διαλύει κάθε υποψία ανησυχίας για την ασφάλεια του οικοσυστήματος, επιβεβαιώνοντας ότι έχει περάσει με επιτυχία και τα πιο απαιτητικά τεστ ασφαλείας και αξιοπιστίας.

Οι εφαρμογές των πιο μεγάλων ελληνικών τραπεζών είναι ήδη στο AppGallery.

Petal Search: ένα εργαλείο αναζήτησης εκατομμυρίων εφαρμογών

Το χτίσιμο του Huawei AppGallery συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Όσο η πλατφόρμα αναπτύσσεται και μέχρι να γίνει πλήρης επιλογών, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκατομμύρια εφαρμογές  χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό αναζήτησης Petal Search. Ένα πρόσθετο εργαλείο, απολύτως ασφαλές για το χρήστη (μεταξύ άλλων έχει πιστοποιηθεί από το European Privacy Seal για συμμόρφωση με το GDPR) που είναι ταυτόχρονα ενδεικτικό της πρόθεσης της Huawei να παρέχει μια μεγάλη ανοικτή πλατφόρμα αλλά και της διάθεσής της να προσφέρει κάθε, μικρή ή μεγάλη, διευκόλυνση στην καθημερινότητα του χρήστη.

Tο Petal Search είναι λοιπόν ένα νέο εργαλείο αναζήτησης που βοηθά τους χρήστες των Huawei smartphones να βρίσκουν ό,τι χρειάζονται: εφαρμογές, ειδήσεις, φωτογραφίες κ.α., απευθείας από την μπάρα αναζήτησης που εμφανίζεται στην κεντρική οθόνη του smartphone. Εμφανίζει αποτελέσματα αναζήτησης από διαφορετικές πηγές όπως το AppGallery και το Huawei browser, και βοηθά τους χρήστες να βρίσκουν ευκολότερα τις εφαρμογές που χρειάζονται και να κάνουν εγκατάσταση στο smartphone τους ή να κάνουν update στα ήδη εγκατεστημένα apps.

H μηχανή αναζήτησης Petal Search διατίθεται σε περισσότερες από 45 χώρες και περισσότερες από 40 διαφορετικές γλώσσες και είναι προεγκατεστημένη στα τελευταία Huawei smartphones της σειράς P40 (P40 Lite, P40 και P40 Pro), ενώ σε όλα τα υπόλοιπα smarptones της εταιρείας μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα και γρήγορα μέσω του AppGallery. 

 

Huawei AppGallery: προνόμια και προσφορές μέχρι τις 15 Νοεμβρίου

Σαν κερασάκι στην …τούρτα της εμπειρίας που προσφέρει το Huawei AppGallery έρχονται τα επιπλέον προνόμια και τα οφέλη για τον καταναλωτή, που χαρίζουν οι ίδιες οι εφαρμογές στους χρήστες.  

Έτσι, στο πλαίσιο του Huawei Month, τα νέα ελληνικά apps που μόλις εντάχθηκαν στην πλατφόρμα (Eurobank Mobile App, €πιστροφή App και xe.gr app) καθώς και οι εφαρμογές efood, Taxiplon, Parkaround, Domino’s και e-fresh προσφέρουν εξαιρετικά προνόμια στους χρήστες με το συνολικό όφελος να φτάνει το ποσό των 780 ευρώ σε επιστροφή χρημάτων, δωρεάν πάρκινγκ, έκπτωση για online παραγγελίες, δωρεάν καφέ, premium 6μηνη συνδρομή κλπ.


 

HUAWEI APPGALLERY,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home