«Έξυπνο ρολόι» από την IWC

Deasy @ 12.05.2015
«Έξυπνο ρολόι» από την IWC

Για τους φίλους των ρολογιών η ελβετική εταιρεία IWC θεωρείται ένα από τα κορυφαία ονόματα του χώρου. Οπότε η κίνησή της να μπει στο χώρο των έξυπνων ρολογιών, έστω και έμμεσα, αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Ωστόσο η κίνηση της IWC δεν γίνεται ξεχνώντας τις ρίζες της και τα στοιχεία που την έχουν φέρει στην κορυφή της πυραμίδας των κατασκευαστών. Το IWC Connect που ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες είναι μια μικρή, ψηφιακή συσκευή που τοποθετείται στο λουράκι των ρολογιών της ελβετικής εταιρείας και μεταξύ άλλων προσφέρει μετρήσεις για την καθημερινή δραστηριότητα των χρηστών αλλά και την αλληλεπίδραση με άλλες συσκευές στην νέα εποχή του Internet of Things. Στις δηλώσεις του, ο διευθύνων σύμβουλος της IWC, Georges Kern, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «τα ρολόγια της IWC θα εξακολουθήσουν να διατηρούν το χειροποίητο μηχανισμό τους, υιοθετώντας ταυτόχρονα μια έξυπνη και όμορφη λύση για να απαντήσουν στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών τους».

Λεπτομέρειες σχετικά με τις συσκευές ή εφαρμογές με τις οποίες θα αλληλεπιδρά το IWC Connect, με την τιμή του ή την κυκλοφορία του δεν έγιναν γνωστές, με την εταιρεία να απαντά ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα επανέλθει με όλη την παραπάνω πληροφόρηση.

ΕΞΥΠΝΟ ΡΟΛΟΙ,WEARABLE ELECTRONICS,SMART WATCH,IWC,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home