Παρουσιάστηκε το HTC One M9

Deasy @ 01.03.2015
Παρουσιάστηκε το HTC One M9

Στα χνάρια των δύο προηγούμενων μοντέλων κινείται και το HTC One M9, που θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της ταϊβανέζικης εταιρείας για τη σεζόν από εδώ και στο εξής.

Το νέο μοντέλο διατηρεί το μεταλλικό σασί που χαρακτηρίζει τις κορυφαίες προτάσεις της, ενώ έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ότι και σε επίπεδο οθόνης δεν ανεβαίνει πάνω από το επίπεδο των 5 ιντσών, όπως συμβαίνει με τον ανταγωνισμό. Από την άλλη πλευρά, ο εξοπλισμός που συνοδεύει τη συσκευή έχει ανέβει ένα κλικ. Συγκεκριμένα, ο επεξεργαστής είναι πλέον οκταπύρηνος, η RAM στα 3GB, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Μ9 η HTC εγκαταλείπει την χρήση του όρου ultrapixel, επαναφέροντας τα megapixels που γνωρίζει το ευρύ κοινό. H κύρια κάμερα του νέου smartphone προσφέρει ανάλυση φωτογραφιών στα 20 megapixels, με την εταιρεία να κάνει λόγο ότι μπορεί να προσφέρει πολύ καλά αποτελέσματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Από την άλλη πλευρά, η μπροστινή κάμερα προσφέρει ανάλυση έως 4 megapixels.

Τέλος, εκτός από τα 32GB της ενσωματωμένης μνήμης, ο κάτοχος του Μ9 εξασφαλίζει και 100GB χώρου στην cloud υπηρεσία της Google, Drive.

Η κυκλοφορία του HTC One M9 θα ξεκινήσει σε κάποιες επιλεγμένες αγορές στις 31 Μαρτίου, χωρίς όμως να γίνει γνωστή η τιμή διάθεσης.

HTC ONE M9,SMARTPHONES,MOBILE WORLD CONGRESS 2015,HTC,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home